ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Борці з Одещини – чемпіони України
18:02 / 01.12.2022

ОДЕСА, 01 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Команда АТ «Одеський припортовий завод» успішно виступила на чемпіонаті України з боротьби.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеського припортового заводу.

У повідомленні підприємства сказано:

Вдалими виступами відзначились южненські борці у останній місяць осені – золоті нагороди чемпіонату України додали до колекції медалей відділення вільної боротьби ФСК «Хімік» ОПЗ 🥇 Олександр Корчмарюк (U-15) та 🥇 Марія Зенкіна (U-17).

За кожною з цих нагород – титанічна праця спортсменів і тренерів, які разом з усією країною переживають складні часи, але не відступають і продовжують боротися в усіх смислах цього слова.

З 10 по 12 листопада у Збаражі Тернопільської області відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юніорів U-15, де у ваговій категорії до 85 кг вищу сходинку п’єдесталу посів южненський спортсмен Олександр Корчмарюк.

За оцінкою тренера Володимира Веремейчука, Олександр продемонстрував прекрасну підготовку та виступив набагато сильніше своїх суперників, не втративши очок у жодному поєдинку. Яскравий виступ спортсмена приніс заслужену золоту нагороду.

Перемогу у змаганнях Олександр здобув 11 листопада, у день визволення українськими Збройними силами Херсону, — вважатимемо цей збіг символічним! Нехай кожна перемога у спорті надає наснаги нашим військовим та наближує головну Перемогу для України!

З 24 по 27 листопада в Києві, у приміщенні Олімпійського фахового коледжу ім. Івана Піддубного, відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед кадетів U-17, заключний у цьому сезоні.

Нам дуже приємно відзначити, що «золото» чемпіонату завоювала южненська борчиня Марія Зенкіна, вихованка ФСК «Хімік» ОПЗ, тренер Володимир Веремейчук.

Загалом серед здобутків збірної команди Одеської області – шість нагород. Хлопці завоювали чотири медалі: золото, срібло та дві «бронзи», дівчата – золото та бронзу.

🔴 Володимир Веремейчук, тренер-викладач відділення з вільної боротьби ФСК «Хімік» ОПЗ:

✔Це був дуже цікавий чемпіонат для всієї нашої команди, але головна інтрига зав’язалася саме у змаганнях дівчат. Цьогоріч у вагову категорію 73кг увійшли одразу три лідерки попередніх років. Дівчата підросли, вага змінилася, і вони потрапили у спільну вагову категорію вперше.

Було важко передбачити, хто з них буде сильнішим на цьому етапі. Але перевага Марії в усіх поєдинках була беззаперечною, кожен бій наша спортсменка завершила достроково та, як справжній лідер, задала темп та настрій усій нашій команді. Такі перемоги надовго залишаються у пам’яті та надихають усіх спортсменів на тренування, надають наснаги та упевненості у тому, що ми робимо важливу справу.

Звичайно, у відділення з вільної боротьби зараз дуже багато складнощів, і з організацією тренувального процесу, і з фінансуванням. Ми всі прекрасно розуміємо, що наша країна бореться, і головний пріоритет – це потреби військових та робота на перемогу. Але також ми розуміємо, що не можна дозволити нашим ворогам зруйнувати перспективи для наших дітей, адже найважливіша наша справа як тренерів – це розвиток наших молодих спортсменів. Ми не зупинимось і будемо продовжувати робити все, що в наших силах✔.

🔴 Підбиваючи підсумки роботи відділення вільної боротьби у сезоні, голова ФСК «Хімік» ОПЗ Сергій Чернишов відзначив:

✔Я вдячний кожному, хто допомагає у тренувальному процесі та організації виїздів на змагання: тренеру, спортсменам, батькам, керівництву та профспілці АТ “ОПЗ”.

Зараз лише спільними зусиллями нам вдається зберегти спорт, допомагати талановитим дітям та юнацтву розвивати свої здібності, досягати спортивних вершин.

Загалом, спортсмени відділення вільної боротьби узяли участь у трьох національних чемпіонатах протягом листопада — U-17, U-20 і U-15. Звичайно, не всі учасники здобули нагороди, але кожен отримав важливий досвід змагань, у кожного є власні перемоги та успіхи, є розуміння, як вдосконалюватись та куди рухатися далі.

Ми вважаємо сам факт того, що вдається у військовий час не припиняти тренувань та брати участь у змаганнях, дуже важливою спільною перемогою. Як і те, що завдяки нашій праці виховується спортивна, сильна, загартована та смілива молодь України 🇺🇦, наша надія і наше майбутнє✔.

#спортивні_досягнення #спортивні_нагороди #ФСК_Хімік #фізкультура_та_спорт #Одеський_припортовий_завод #АТ_ОПЗ #ОПЗ #вільна_боротьба


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
15:08 20.04.2024
11:27 20.04.2024
11:25 20.04.2024
11:23 20.04.2024
11:00 20.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.877