ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Одеські школи намагатимуться створити умови для дистанційного навчання дітей, які виїхали з України
18:08 / 27.06.2022

ОДЕСА, 27 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Директор Департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневич розповіла про роботу шкіл в умовах воєнного стану.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Олени Буйневич.

У своєму повідомленні Олена Буйневич сказала:

Питання- відповідь 1.

Таких постів буде декілька. Пишіть під ними запитання, які ще потрібно висвітлити.

✅ Ми не повертаємось в Україну 1 вересня. Дитина ходить до школи за кордоном, але ми повернемось після війни. Чи можемо ми паралельно вчитися в одеській школі? Чи можуть для нас відкрити дистанційний клас на другій зміні?

— я думаю, що дистанційні класи на другій зміні будуть, але не раджу поєднувати навчання в двох державах одночасно, бо у кожного віку є гранично допустимі навантаження. Дитину потрібно перевести до нової школи, але в одеській написати в заяві «прошу врахувати, що після повернення плануємо повернутися до школи». Місце буде , якщо ви повернетеся протягом місяця — двох після завершення воєнного стану. Не забудьте при цьому взяти з собою документи про навчання дитини за кордоном: особову справу або завірену виписку досягнень з переліком предметів, що дитина вивчає.

Щоб дитина комфортно адаптувалась після повернення, попросіть в одеській школі навчальний план. Зосередьте увагу на тих предметах, яких немає за кордоном: українська мова та література, історія України тощо. Уроки з цих предметів можна переглядати у комфортному режимі на сайті https://osvita-omr.gov.ua/diialnist/napriamky-roboty/ikt/dystantsiina-osvita/?fbclid=IwAR09v0FHiDzUnZiU97W6bCMbVL3O0W2dv-Sqy0g5SGh-IJGD8Vb9knoQiG0

Коли ви повернетесь, дитина здасть різницю після консультацій з вчителями. І буле зарахована в наступний клас або поточний, якщо це буде під час навчального року.

✅ Ми за кордоном, але дитина не навчається в школі тут, ми хочемо продовжити вчитися в Одесі.

Якщо країна, у якій Ви знаходитесь, не вимагає навчання дитини в місцевій школі, цілком можливе навчання дистанційно в Одесі. У серпні буде визначено, чи є така можливість саме у вашій школі або Вам буде запропоновано іншу.

✅ Ми залишились в Одесі, але маємо бажання вчитися дистанційно.

- наприкінці липня буде опубліковано список закладів освіти, які відкриють дистанційні класи. Цю розмову залишимо на кінець липня.

Готуватися до очного ми будемо. Готуємо укриття, готуємо заняття для працівників. Вирішувати щодо очного відвідування дітьми будемо разом і кожен окремо за свою дитину, система освіти міста буде готова і до очного, і до змішаного, і до дистанційного навчання. Дискутувати поки що не бачу приводу, готові мажмо бути.

Шановні батьки, під постом коментарі читатиму, але часу відповідати всім не маю, вибачте. Запитання узагальню під наствпним таким постом . Чекаємо повернення наших дітей у мирну Одесу ❤️🇺🇦


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
11:27 20.04.2024
11:25 20.04.2024
11:23 20.04.2024
11:00 20.04.2024
10:47 20.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.900