ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ОК «Південь»: внаслідок російського обстрілу Нікополя загинуло 3 мирних жителів
14:50 / 11.08.2022

ОДЕСА, 11 СЕРПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Речник Оперативного командування «Південь» Владислав Назаров повідомив про обстановку в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Оперативного командування ЗСУ «Південь».

У повідомленні ОК «Південь» сказано:

Поточна оперативна обстановка на півдні України: станом на 12.00 11.08.2022.

https://youtu.be/qx6GIKxYa3U

🔱Обстановка в нашій операційній зоні на південному напрямку напружена, але контрольована.

⚜️Ворог не має суттєвих змін в складі та положенні сил, бойові дії веде по займаному рубежу оборони.

🔱Скований нашими діями у просуванні суходолом, ворог авіаційними ударами тероризує вивільнені населені пункти та наші позиції, продовжує обстріли реактивними системами залпового вогню та важкою артилерією населені пункти в тилових районах.

⚜️«Смерчем» атаковано портову інфраструктуру Миколаївщини.

🔱«Градами» обстріляно Нікополь, де пошкоджено 7 будівель, 2 школи, поранено 9, загинуло 3 цивільних, та Велику Костромку, де пошкоджено 1 будівлю, без людських втрат.

⚜️На Одещині в ході проведення контрдиверсійних заходів правоохоронцями затримано громадянина, у якого при перевірці мобільного терміналу виявлено факт несанкціонованого збирання та поширення інформації про розташування військових формувань та важливих об’єктів інфраструктури з можливістю їх ідентифікації на місцевості. Порушено кримінальне провадження, тривають оперативно-слідчі дії.

🪝В штормовому Чорному морі 11 бойових кораблів та катерів ворожого флоту продовжують маневрувати поблизу кримського узбережжя від мису Тарханкут до новоросійська. Серед них напоготові два носії 16 крилатих ракет «Калібр» та 2️ вдк.

⚠️Дотримуйтесь заходів та алгоритмів безпеки, не нехтуйте попередженнями про небезпеку ані з повітря, ані вздовж узбережжя й в прибережних водах. Будьте пильними і свідомими, довіряйте тільки достовірним і перевіреним джерелам інформації, не допомагайте ворогу поширенням даних про сили охорони та оборони – це злочин.

🔰Єдині у прагненні перемоги ми сильні і непохитні!


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
13:20 16.04.2024
12:15 16.04.2024
11:31 16.04.2024
10:46 16.04.2024
10:24 16.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.922