ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




День захисників та захисниць України: в Будинку офіцерів Південного оперативного командування, відбулись урочистості (ВІДЕО)
17:34 / 14.10.2021
Вооруженные силы

ОДЕСА, 14 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький взяв участь у святкових заходах, що пройшли в Південному оперативному командуванні, напередодні Дня захисників та захисниць України.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської ОДА.

В повідомленні облдержадміністрації сказано:

Напередодні Дня захисників та захисниць України, в Будинку офіцерів Південного оперативного командування, відбулись урочисті збори учать в яких взяв голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

«Немає вищого прояву громадянського обов’язку і патріотизму, ніж стати на захист своєї Батьківщини. Одещина посідає особливе місце в обороноздатності держави, адже в нашому регіоні розташовані майже всі роди військ та повна інфраструктура сил забезпечення. Військовослужбовці оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних сил України, Повітряного командування «Південь» Повітряних сил Збройних сил України, Військово-морських сил Збройних сил України стоять на захисті кордонів нашої держави, усвідомлюючи своє високе призначення охороняти життя нашого народу; завжди готові до виконання складних завдань сьогодення» – сказав у своєму вітальному слові Сергій Гриневецький.

Цьогоріч, за словами Сергія Гриневецького, свято День захисників та захисниць України – носить особливий характер. Бо йому передувало прийняття низки стратегічних документів Президентом України, Володимиром Зеленським. Це – і Стратегія Національної безпеки, і Закон про Національний Спротив. А головна завдання регіональної влади, виконавчої влади, органів місцевого самоврядування – забезпечити надійну та ефективну інфраструктуру.

«Президент, на Конгресі місцевих та регіональних влад, дав нам окреме доручення по розробці Програми розвитку Одеського регіону. І в першу чергу зосередив увагу на завданнях безпекових – це і енергонезалежність, і облаштування державного кордону, і водопостачання» – говорить Сергій Гриневецький.

Голова Одеської ОДА висловив усім присутніх щиру шану за патріотизм, мужність, силу духу, активну громадянську позицію, які стали надійною основою мирного життя, запорукою становлення та розвитку нашої країни.

«У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю захисників і захисниць, які віддали своє життя за територіальну цілісність України та наше мирне майбутнє. Вічна їм слава! Низький уклін батькам та матерям, які виховали справжніх героїв!» – додав Сергій Гриневецький.

Керівник Одеської області відзначив, що сьогодні понад чотирнадцять із половиною тисяч військових, які боронять територіальну цілісність нашої держави на сході країни – наші земляки, мешканці Одещини.

«Символічно, що День захисників та захисниць України ми відзначаємо водночас із християнським святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Отже, нехай завжди оберігає вас Покров Пресвятої Богородиці, хай розвиваються та не вмирають славні козацькі традиції» – висловив свої привітання напередодні Дня захисників та захисниць України голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
11:06 28.03.2024
10:46 28.03.2024
10:33 28.03.2024
10:06 28.03.2024
09:34 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.928