ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» розповіла подробиці пошкодження росіянами одеського Палацу спорту та оголосила новий збір для бійців ЗСУ
12:28 / 27.03.2024

ОДЕСА, 27 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Палац спорту майже півтора року тому ожив.

зробили ремонт, коли херсоньска школа хокею переїхала до Одеси, зробили роздягальні, вбиральні; відкрили каток- кожного дня лунала музика, діти приходили на тренування з сьомої ранку до пізнього вечора. Прибрали теріторію, відкрили каток на вулиці — багато місцян приїздила кожного вечора туди, щоб у дітей все ж таки хоч якось життя тривало.

Спочатку бул перший вибух, а потім побіжали діти..

це так страшно, коли діти біжать і кричать- розповідають моі дівчата які як раз прибирали приміщення коли все це сталося.

на другому поверсі ідуть тренування гімнастики, карате. На першому займаються хокеісти та дівчата фігуристки. Є в приміщенні палацу спорту ще й дві точки видачи гуманітарної допомоги літнім людям та впо.

Коли я ще там працювала, я кожного дня ходила дивитися як танцюють діти на арені. Це давало Відчуття, що Життя триває.

Але ракета прилетіла десь поруч.

і все зупинилось. Вони саме так намагаються зупинити наше життя. кожного дня. Залякати, вбити впевненість, що завтрашній день все ж таки буде. Вони прикриваючись якимось там цілями (чи є хоч би якась закона ціль бити по городам сусідньою країни??!) приносять біль і горе скрізь- сотні одеситів залишилися вночі без окон та дверей під час страшного шторму. Діти припинили тренування.

А в ворожих пабліках знов пишуть про успішні операції по знищенню тисяч бойовиків посеред Одеси.

І ось ти сидиш, дивишся на розбиті вікна, на спортивний інвентар, на каток засипаний уламками та склом і по якому гуляє вітер і думаєш — як же так?? Як сталося, що ціла країна почала підтримувати методичне знищення людей та ще й так потворно брехати???

А ще зупинилась допомога літнім людям та дітям. Саме той відділ залишився в палаці спорту, коли ми звідти поїхали півроку тому.

Цей відділ складається з двох дівчат, які вже два роки тягнуть цей напрямок Оксана Вайнбранд та Natalya Ivanenko ( до речі Наташа переїхала в Одесу з Луганська в 14 році, прийшла на наш склад отримати допомогу і .. так і залишилася вже на роки)

Наші підопічні- Літні люди з пенсією 2,5 тис грн. Родини, які доглядають тяжких хворих чи паліативних паціентів. Родини, які втратили кормільця (але не отримали виплат ще) та матусі, які доглядають хворих дітей.

В лютому дівчата видали допомоги на 827 тис грн!

486 родин отримали продуктові набори, 131 матуся отримала дитячи великі набори, 82 літніх людини отримали памерси і набори гігієни а також було видано 27 кисневих концентраторів для таких паціентів, які проходять лікування чи отримують паліативний догляд дома.

дякую всім, хто підтримує цей напрямок і звісно дякую хлопцям та дівчатам с ЗСУ що вони дають нам можливість жити та підтримувати тих, кому і до війни було тяжко вирішувати свої проблеми, а зараз вони могли б залишитися на одинці посеред війни але ви поруч.

Ну і звісно збір. Бо запитів та витрат кожного дня все більше. А якщо не встоїмо, то що буде з такими як ці літні та хворі? Їм біжати нема куди..

https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21

Потрібно не менше 2,5 млн зібрати зараз, щоб закрити термінові запити.

Дякую Oleg Kostyuk за надане моїм дівчатам приміщення. Один дзвінок і вже через півгодини в них вже є криша над головою, поки ми шукаємо нове приміщення.

На фото декілька наших підопічних. В нас таки сотні

Дякуючи всім вам ми їх не залишаємо

Щиро дякую всім, хто обривав телефон та приватні з питаннями чи потрібна допомга.

З нами все Ок, але це дуже важливо відчувати що про тебе хвилюються та піклуються також.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
21:44 27.04.2024
14:27 27.04.2024
11:52 27.04.2024
11:50 27.04.2024
11:47 27.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.940