ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» за травень передала Захисникам України та цивільним допомоги на 13,553 млн
11:47 / 08.06.2023

ОДЕСА, 08 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Ще декілька днів тому звіт був готовий, але нас понесло «в човни»)

Тому почну цей чудовий четверг по-перше с нагадування, що попри все наше головне завдання допомогати військовим- кожного дня, як тільки можно- хай п’ять чи 10 грн але донатити на ЗСУ. Коли нас багато це все потім перетворюється ось на такі цифри :

В травні ми передали з вами допомоги на

13 млн 553 тис 173 грн. Допомогу отримали більш ніж 50 різноманітних підрозділів — сапери, розвідка, аєророзвідка, піхота, штурмовики, понтонщіки, мінометка ну і звісно медики.

Тактична Медицина та шпиталі 4,5 млн грн

Дрони 4,2 млн

Автівки 1,5 млн

Амуніція, електрика та інше — 1,5 млн

Допомога цивільним 1,6 млн

Старлінки 194 тис грн та в нас в цьому місяці рекорд. Програма «візьми під опіку котика» яку ми запропонували в квітні, щоб знайти тих, хто буде оплачувати 6 підрозділам зв’язок переросла в цілий двіж, та в травні ми знайшли опікунів та підключили майже сто підрозділів по всій лінії фронту!!! Це приблизно 250 тис грн які ви заощаджуєте військовим! Iryna Podgorna Дякюу тоді за терпіння і майже цілодобову роботу в цьому проекті, який виявився надскладним але дуже дуже потрібним та успішним.

Також в нас є ще Одна крута цифра — завдяки Nova Poshta Humanitarian ми заощадили 90 тис грн бо саме на таку сумму в травні ми відправили 9,5 тон грузів для військових та цивільних. Скільки ми би витратили на паливо що все це розвести навідь уявити складно. Бо посилки ідуть по всі країні.

Ну і для тих, хто з нами нещодавно. Корпорація не використовує надані законом 20 відсотків від надовго допомоги на адмінвитрати.

Адмінка в травні склала 1,7 процента від наданої допомоги і як завжди, з 14 року, ми витрачаємо всі сто відсотків грошей, яки ви донатите тільки на тих, ким опікується фонд. Всі адмінрасходи оплачуються з окремого рахунку який підтримують наші «300 спартанців» (ну і нагадую відразу про цей рахунок. Він також в коментарях. А також завдяки тим, хто надає кошти на паливо, канцелярію та інше. Дякую

За багаторічну допомогу у підтримці штанів монстрів Юрий Кралов та ПАО «МТБ БАНК» , Shota Starina Khajishvili Mike Shyrokov обіймаю !

Саме завдяки спартанцям ми можемо так єфективно працювати і не можу ненаголосити на це ще раз- бути такими єкономними))

нагадую, що ми досі збираємо на тактичну медицину та сьогодні займаємося облаштуванням трех стабілізаційних пунктів (а це така собі міні лікарня, куди потрібно купувати медичне обладнання, операційні столи, хірургічних інтстрцментарій, росхідники тощо)

Тож якщо в вас є можливість приєднуйтесь будь ласка до нас. Посилання на банку по так мед в коментах до посту. Там зе посилання на загальну банку — якщо ви можете допомогайте на закупівлю дронів. Це дуже дуже важливо зараз.

Дякую всім за системну допомогу

І да «прибуде з нами сила»

Одеса

На день ближче до перемоги

Дякую всім, хто дочитав мій звіт. Ви моі персональні герої)))

Доброго ранку


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
21:44 27.04.2024
14:27 27.04.2024
11:52 27.04.2024
11:50 27.04.2024
11:47 27.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.298