ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» розповіла цікаві подробиці про допомогу Захисникам України дронами та «медициною»
15:54 / 16.05.2023

ОДЕСА, 16 ТРАВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Почалась ця історія п’ять проклятущих місяців тому!!

Ми з вами зібрали 3,4 млн грн та купили 10 матрасів для ЗСУ.

П’ять дронів без тепловізоріа приїхали чітко через 3 тиждні і ми їх видали хлопцям, а вот з дронами, які з тепловізорами вийшла ще та історія. Ми мали всі документи запити, гарантійні листи від частин, підтвердження банку, контракти, платіжки. Ми навіть мали сертифікати кінцевого споживача («хвала та пошана» тому, хто ці всі бумажки вигадав) але закордоном змінилися правила ввозу і потрібна вже була ліцензія на товари подвійного значення для постачальника.

Варіанти провезти через кордон «за пазухою» як це роблять деякі не розглядалися, але запропоновані також були))

П’ять місяців ми билися головою об стіну, та при слові матрас у всього фонду починав смикатися глаз.

Але всесвіт всеж такі нас любить і за дві доби до виїзду на Донбас птахи долетіли до нас)

Дякую всім, хто збирав кошти з нами. Дякую нашим постачальникам, бо вони дійсно зробили все, щоб дрони всеж таки до нас дісталися. Виктория Казарская ну тобі окрема за цю історію треба медаль)

Поїздка на Донбас майже закінчилась. Дякую всім вам за те, що ви тримаєте ряди, та кожного дня надаєте нам можливість допомогати ЗСУ далі, та ще й в таких обсягах.

Передано: п’ять матрікс 30 з тепловізорами, 1 мавік, зарядні станції «Бандера», планшети, старлінки, дуже багато тактичноі медицини (окрема подяка Kira Rodkina та її друзям за додаткові 200 турнікетів, які в нас закінчилися на момент поїздки. Ти краща!), 17 наплічників медика, загальна медицина та медичне обладнання, автівка швидкої допомоги, пятитоннік МАН (Сергій та Юля дякую за бійця!) та солодощі, кава та продукти харчування від студентів ВСП Одеського автомобільно-дорожнього фахового коледжу!

Загалом 14-15.05.2023

Допомогу на сумму 5 млн 039 тис 821 грн

отримали 3 окрема штурмова, 79 бригада, УДА, 35 бригада, 28 бригада, 4 мінометка, 67 бригада, 47 бригада та два стабпункта.

Про відчуття, які є всередині щоденно і які дуже загострюються, коли ти стоішь біля тих, хто нас захищає не буду. Бо розриває на шматки.

Закликаю вас — Допомогаєте. Кожного дня. Як тільки можете. Але допомогайте.

Ievgeniy Ivanovich тобі подяка за 200 тис напередодні поїздки. Медчику «трохи» поповнили!!

Нажаль, я не можу викладати і іноді навідь знімати те, що ми там бачимо.

Але я особливо пишаюсь після цієї поїздки двома фактами- технікою, яку ми зустрічали на своєму путі (бо це просто космос якийсь іноді) а ще одним фактом, який напевно комусь буде здаватися смішним, але мене чомусь це дуже вразило- дівчата військові. Вони приїжджали на автівках, які іноді не розглядіти від пилу та грязі, їхня форма в плямах від крові, але у всіх чисте блискуче волосся!

Взагалі там скрізь щирі посмішки, обійма та лунає сміх. Напевно саме так живуть ті, хто розуміє, що цей день може бути останнім.

Всі моі рідні знають, як я ціню свій особистий простір, та Ненавиджу обійматися з незнайомцями. Ніколи в житті, я з таким задоволенням не обіймала таку кількість людей, яких вперше бачу, та кожного і кожну з них не хотілось випускати з обійм.

Ну і без збору ніяк)

Збираємо терміново на п’ять мавік 3 Т для хлопців з першої лінії (три бригади)

780 тис грн. Вночі орки лізуть як скажені..

Всі Реквізити в коментах

https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21

рухаємося далі.

Фото та відоси з поїздки ви всі вже бачили в сторіз. Тут буде ще одне відео — Маленьке шоу від наших чудових пілотів з проекту «Божествений вітер» зроблене вчора з великою подякою для всіх, хто підтримує ЗСУ

Одеса

На день ближче до перемоги.

В коментах завжди чекаю українські вірші та привітання війсковим — і хлопцям подяка і я вчу мову. Подвійна користь)Ось декілька історій. Кожна з них тяжка, кожна сповнена болю який беруть на себе дівчата знаходячись поряд з пораненими кожного дня. Дякую їм за це. І Низкий уклін всім вам, за можливість допомогати і в цьому питанні.

Сергій , 1990 року народження, перший раз отримав травму прибуваючи на полігоні у 2018 році (терпів), але в січні 2023 повернувшись з завдання і біль вже була така нестерпна, зо хлопця відправили на обстеження-«розрив передньої хреспоподібной зв‘язки та пошкодження меніска», термінова була потрібна операція та заміна зв‘язки-це якщо не углублятся в медичні термини, тому що діагноз там на декілька речень…

Олександр, 1989 року народження, під час захоплення ворожего БТР отримав травму, в результаті якой відчув різкій біль у лівому колінному суглобі. Переодично, під час навантаження відчував сильний біль, був відправлен на обстеження, на мрт побачили розрив зв‘язки, але він відмовився від операції, продолжал служити, але з часом вже з трудом міг ходити, і тому була проведенна Діагностична артроскопія: Дебріомент, часткова резекція заднього рога та тіла, дегенеративно зміненого переднього рога медіального та переднього рога латерального менісків, резекція тіла Гоффи, пластики ПХ3 лівого колінного

суглоба. Лікарі зрозуміють))

Віктор, 1981 року народження, під час находження на бойовий позиції біля Водяного поруч з ним вибухнув ворожий снаряд, його відкинуло та засипало землею, але свідомость не втратив. Залишався на позіциях, і через деякий час потрапив під артобстріл…тривалий час пребував під здавленням, забив верхню ліву кінцівку, звернувся до травматолога с сильною болью в лівом плечевом суглобі, попав в лікарню, операция тривала практично чотири години: Діагностична артроскопія, дебрідмент, шов SLAP ушкодження лівого плечевого суглоба.

І таких випадків, на жаль, дуже багато((

І головне, що ці операції достатньо коштовні, наприклад: одна зв‘язка для колінного суглоба з расходниками, коштує приблизно 30000 гр, а таких операций роблять не одну і навіть не десять

Тисячи Таких хлопців проходять лікування та відновлення по всій країні. І завдяки вам лікування проходе якісніше та швидше.

Дякую.

Декілька фото, бо ми не дуже полюбляємо фотографувати поранених з хтичноі точки зору.

Дякую усім, хто допомагає. Дякую лікарям, які ставлять хлопців на ноги.

Хлопці читають сторінку Оксани , то Напишить будь ласка хоч декілька слів підтримки та подяки їм. Бо наша підтримка і розуміння, що ми поруч і не забули, що війна триває то дуже важливо для ниє

Звіти що до закупівель фондом можно побачити на сайті

Monstrov.org


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
20:10 28.04.2024
20:08 28.04.2024
12:20 28.04.2024
12:18 28.04.2024
12:16 28.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.898