ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» оголосила збір на нову партію дронів-камікадзе: бажаючі можуть викупити «особистий» подарунок лисинам окупантів
15:52 / 09.05.2023

ОДЕСА, 09 ТРАВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Ну по перше про них написав Forbes)

Ну як про них, скоріше про всіх вас, хто протягом 8 місяців допомогав мені цей проект реалізувати. Бо все це сталося тільки тому, що тисячі простих людей зрозуміли що ця історія допоможе зберегти життя військовим і дуже допоможе погіршити життя ви самі знаєте кого.

По друге наші камікадзе (який, для тих хто не знав, перекладаєтеся як Божествений вітер) а саме про них піде мова сьогодні за цей час зросли.

Процес, завдяки вам, став системним і окрім постачання «бавовною» вже другий місяць ми займаємося допомогою вже двум школам, які навчають пілотів. Особливо пишаюсь тим, що найкращі випускники навчального центра при ГШ при випуску зі школи не йдуть з пустими руками, а відправляються на фронт вже с окулярами-шоломами, пультами та зарядними станціями, які зараз днем з вогнем не знайдеш, а завдяки вам в нас є запаси (бо я скупала та замовляла їх просто по всьому світу де тільки можливо). Про школу буде окремий пост, Бо держава дала можливість щось робити, але не в змозі забеспечити повну реалізацію..Но українські жінки ніколи не здаються ) і команда двух цілковито крейзі дівчат витягнула це майже за вуха на найвищий Рівень і допомогає військовим.

Марія Берлінська та Lyuba Shipovich ви космос. Пишаюсь встати поруч, бо навчання це наше все.

Сьогодні з ранку на столі лежить рахунок, який дозволяє мені передати чергові 200 дронів камікадзе на самий Горячий донецкий напрямок для наших груп з 4-х бригад. 200 тих самих, які несуть по 2 кг, а не по одному як було раніше.

Дякую найкращим постачальникам в країні які тримали 8 міс ціну для фонду на рівні 13200 -14400 грн за одного птаха. Незважаючи на шалений попит, неймовірні складнощі в придбанні та завезені складових та те, що інші продавали також самі дрони за 18-19 тис грн. Без вас цей проект по всій країні просто не міг би бути реалізований. Андрій дякую!

Тепер ми завозимо дрони самостійно- в нас є перший контракт з заводом! В Одесі вони будуть тільки отримувати особливі налаштування і відразу летіти на фронт.

Жодного разу ми не підвели військо і кожний місяці вони отримували тим, чим відпрацьовувати цілі (які ставали все більше і більше)терміново та вчасно.

Але є те, від чого я сумую — Ми програємо тим, хто намагається залишити нас без країни. Вони також стали дуже швидко розвивати цю технологію

Завдяки киянам, які включився трохи піздніше в процес, але показує фантастичні результати — вони же надали більше 1000 дронів на фронт і вам (ми вже надали на фронт більше 500 таких дронів) ми все ще попереду, але треба ще швидше від них відриватися. Бо в кого дрони, той і контролює все. В наших хлопців повинно бути їх все більше і більше.

Щоб закрити рахунок за нову зграю з 200 великих птахів мені не вистачає 1 млн 486 тис грн.

Бо поки збирали купили ще 50 шт в европі та 50 штук в Україні щоб не зірвати терміни постачання які надали військовим- в них не має часу чекати!

Одеса не підведи)

Подивитися результат можно на каналі найкращих постачальників та майстрів, які збирають малечу ось тут. На жаль фб не полюбляє яскраві відео як на шматки розлітаються залізні машини чи особистий склад, тому я тут це рідко викладаю. Але там ви поринете в чудовий світ української бавовни)

https://t.me/escadrone

Почитати статтю тут

https://www.forbes.com/sites/davidhambling/2023/05/05/pilots-not-dronesukraines-escadrone-on-the-skill-of-flying-fpv-kamikazes/?sh=b90cd0a12b7b&fbclid=IwAR22L56IN1fBq24uUng-4WEfNa5vu2LJlnc1qHUAfLuWDSV3PU9R355Kfv8

Долучитися до проекту на сайті чи обрати зручний для вас спосіб допомоги в коментах.

https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21

Стартуємо з 9,7 млн.

Доброго ранку, країно!

Нагадую, що ви можете задонатити на один персональний дрон і він полетить з вашими побажаннями.. найкращими побажаннями які я бачила, але в Фб це написати не можно))

Декілька фото з останніх двух місяців — пілоти, дрони, собаки, люди... Одеса, Київ, Донецка область, житлмірська область, дніпровська область- наша Україна!

Обов’язково Коментуємо. Українські вірші найкращий комент.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
20:10 28.04.2024
20:08 28.04.2024
12:20 28.04.2024
12:18 28.04.2024
12:16 28.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.904