ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» відзвітувала, як допомагала Захисникам України у квітні
15:33 / 04.05.2023

ОДЕСА, 04 ТРАВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Завтра збираємо чергові медичні наплічники для війскових медиків і продовжуємо розбирати авгієві конюшні в палаці спорту.

Дуже чекаємо всіх, кому на вихідних вкрай хочеться допомогти ЗСУ не тільки грошима, а й руками)- ми не встигаємо вже зовсім, бо дуже дуже багато запитів, які відразу відпрацьовуються, дуже багато закупівель, перемов, посилок, завантажень, розвантажень, поїздок та паперової роботи.

Їх багато, а нас мало. Тому без вашої допомоги ну ніяк.

Чекаємо вас з 11:00-15:00 проспект Шевченка,31 палас Спорту. Там треба багато людей.

Також чекаю наших постійних помічників по такмеду за адресою рішельевска,33 Урбан холл 4 поверх.

Хто буде збирати наплічники підтвердить будь ласка мені в особисті або тут під дописом.

Хто зможе прийти в палас Спорта- просто приходьте. Підтвердження не треба. Там роботи вистачить на всіх..

Дякую всім, хто допомогає

Доброго ранку, країна

***

Звіт.

Кожного місяця ми з вами дпомогаємо шпиталям та цивільним лікарням, які також взяли на себе дуже важливу місію — лікувати поранених. В цілому все не так погано в плані забезпечення і основні витрати бере на себе держава. Але є питання, які держава не встигає закривати і тоді на допомогу приходять Шпитальні волонтери. Наші одеські найкращі (бо рідні) всіх не буду рахувати, бо їх багато, але вони роблять величезну справу встав на допомогу державі та лікарям. Це і деякі ліки, і харчування, і медичні росходники, милиці, Ортези- купа речей, яких не вистачає але яких дуже потребують поранені. І дівчата все це закривають.

Але іноді обсяги запитів таки завеликі та коштовні, що потрібна і наша допомога.

Кожного місяця фонд передає шпиталям в одеський області, миколаївський області та донецкий області допомогу. В 22 році ми з вами передали допомоги шпиталям на 22,5 млн грн. В Січні 23 року на 1,2 млн грн

320 тис з яких будо витрачено на системи зовнішньої фіксації.

Все видається под контролем моєї «сестри в волонтерстві» Оксани, яка з 14 року є волонтером ВМКЦ а з 22 року ще й інших опорних лікарень міста.

Ось декілька історій. Кожна з них тяжка, кожна сповнена болю який беруть на себе дівчата знаходячись поряд з пораненими кожного дня. Дякую їм за це. І Низкий уклін всім вам, за можливість допомогати і в цьому питанні.

Сергій , 1990 року народження, перший раз отримав травму прибуваючи на полігоні у 2018 році (терпів), але в січні 2023 повернувшись з завдання і біль вже була така нестерпна, зо хлопця відправили на обстеження-«розрив передньої хреспоподібной зв‘язки та пошкодження меніска», термінова була потрібна операція та заміна зв‘язки-це якщо не углублятся в медичні термини, тому що діагноз там на декілька речень…

Олександр, 1989 року народження, під час захоплення ворожего БТР отримав травму, в результаті якой відчув різкій біль у лівому колінному суглобі. Переодично, під час навантаження відчував сильний біль, був відправлен на обстеження, на мрт побачили розрив зв‘язки, але він відмовився від операції, продолжал служити, але з часом вже з трудом міг ходити, і тому була проведенна Діагностична артроскопія: Дебріомент, часткова резекція заднього рога та тіла, дегенеративно зміненого переднього рога медіального та переднього рога латерального менісків, резекція тіла Гоффи, пластики ПХ3 лівого колінного

суглоба. Лікарі зрозуміють))

Віктор, 1981 року народження, під час находження на бойовий позиції біля Водяного поруч з ним вибухнув ворожий снаряд, його відкинуло та засипало землею, але свідомость не втратив. Залишався на позіциях, і через деякий час потрапив під артобстріл…тривалий час пребував під здавленням, забив верхню ліву кінцівку, звернувся до травматолога с сильною болью в лівом плечевом суглобі, попав в лікарню, операция тривала практично чотири години: Діагностична артроскопія, дебрідмент, шов SLAP ушкодження лівого плечевого суглоба.

І таких випадків, на жаль, дуже багато((

І головне, що ці операції достатньо коштовні, наприклад: одна зв‘язка для колінного суглоба з расходниками, коштує приблизно 30000 гр, а таких операций роблять не одну і навіть не десять

Тисячи Таких хлопців проходять лікування та відновлення по всій країні. І завдяки вам лікування проходе якісніше та швидше.

Дякую.

Декілька фото, бо ми не дуже полюбляємо фотографувати поранених з хтичноі точки зору.

Дякую усім, хто допомагає. Дякую лікарям, які ставлять хлопців на ноги.

Хлопці читають сторінку Оксани , то Напишить будь ласка хоч декілька слів підтримки та подяки їм. Бо наша підтримка і розуміння, що ми поруч і не забули, що війна триває то дуже важливо для ниє

Звіти що до закупівель фондом можно побачити на сайті

Monstrov.org


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
20:10 28.04.2024
20:08 28.04.2024
12:20 28.04.2024
12:18 28.04.2024
12:16 28.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.909