ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




На прилегающей к порту «Південний» территории вводятся ограничения
16:07 / 27.05.2021
Морехозяйственный комплекс

ОДЕССА, 27 МАЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В связи с потенциальными угрозами безопасности граждан на территориях, прилегающих к морскому порту «Південний», вводятся ограничения.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом сообщается на Фейсбук-странице «Адміністрація морського порту Південний/ Pivdennyi Sea Port Authority

В сообщении предприятия сказано:

📍Адміністрація морського порту Південний інформує, що морський порт Південний є об’єктом стратегічного значення, морським пунктом пропуску через державний кордон, підприємством з підвищеним рівнем небезпеки і високою інтенсивністю судноплавства в акваторії. До складу порту входять об’єкти критичної інфраструктури, які ПОТЕНЦІЙНО можуть бути використані в якості цілі для терористичного нападу.

Через наявність поблизу морського порту Південний пляжів та стихійних місць відпочинку з вільним доступом до об’єктів критичної інфраструктури з боку моря, до воріт порту і морського підхідного каналу з інтенсивним рухом великотоннажного флоту вантажопідйомністю більше 200 тис.тонн (❗️❗️❗️) вимагає жорстких ОБМЕЖЕНЬ щодо їх використання. Мета таких заходів — МІНІМІЗАЦІЯ РИЗИКІВ ВИНИКНЕННЯ ТЕРОРИСТИЧНИХ ЗАГРОЗ ТА НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ, ЗОКРЕМА З ЛЕТАЛЬНИМИ НАСЛІЖКАМИ ДЛЯ ВІДПОЧИВАЮЧИХ.

📍Населений пункт Григорівка та ділянка місцевості між береговою радіолокаційною станцією (БРЛС) та містом Южне знаходяться в контрольованому прикордонному районі, в якому є обов’язковою вимогою дотримання положень постанови КМУ від 27.07.1998 № 1147 «Про прикордонний режим» та наказу МВС України від 07.09.2015 № 1075 «Про затвердження Додаткових тимчасових режимних обмежень у контрольованих прикордонних районах».

📍В межах режимної території і акваторії порту, яка включає акваторію Аджалицького лиману та водний простір, обмежений дугою кола радіусом 2 милі (3,704 км) від будинку берегової радіолокаційної станції, що входять до пункту пропуску через державний кордон України для міжнародного морського вантажного сполучення «Морський порт Південний», згідно з вимогами Обов’язкових постанов по морському порту Південний, які затверджені наказом ДП «АМПУ» від 29.01.2018 № 21 та зареєстровані у Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві 19.02.2018 за № 47/1895, ❗️ЗАБОРОНЕНО ЛОВИТИ РИБУ, КУПАТИСЯ, ЗАЙМАТИСЯ ІНШИМИ ВИДАМИ НЕВИРОБНИЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, НЕ ПОВЯЗАНИМИ З РОБОТОЮ ПОРТУ.

📍Враховуючи ймовірність терористичної загрози відносно об’єктів транспортної інфраструктури, а також з метою недопущення випадків незаконного знаходження маломірних плавзасобів і осіб на суднохідному каналі і поблизу суден під іноземним прапором та уникнення трагічних наслідків, відповідно до діючого законодавства України буде вжито заходів щодо заборони доступу до ділянок, що мають вихід в акваторію порту і на суднохідний канал. У відповідних місцях, що мають вихід в акваторію порту, встановлені ІНФОРМАЦІЙНО–ПОРЕРЕДЖУВАЛЬНІ ЗНАКИ з інформацією про ЗАБОРОНУ несанкціонованого використання будь-яких маломірних плавзасобів, ловлі риби, купання та інших видів невиробничої діяльності, яка не пов’язана з роботою порту.

Будьте обізнані та обережні!


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
11:27 20.04.2024
11:25 20.04.2024
11:23 20.04.2024
11:00 20.04.2024
10:47 20.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.900