ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Новини / Правоохоронні органи
Співробітники Служби безпеки України затримали інформатора російської розвідки, який шпигував за Збройними Силами України в Миколаївській області за допомогою дронів.
За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
Співробітники Служби безпеки України повідомили про нейтралізацію ще однієї мережі прокремлівських агітаторів, які діяли у різних регіонах України.
Співробітники Державного бюро розслідувань затримали керівника Укртрансбезпеки у Миколаївській області за підозрою у мільйонних поборах з перевізників.
Співробітники Служби безпеки України затримали російського інформатора, який шпигував за кораблями ЗСУ поблизу Миколаївського морпорту.
Співробітники Служби безпеки України затримали зрадника, який встановив вебкамери поблизу Миколаївського морського порту, щоб шпигувати за кораблями Збройних Сил України.
За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
За матеріалами Служби безпеки України блогера-мільйонника, який наводив ракети рф на Миколаїв, заочно засуджено до 15 років тюрми.
Співробітники Служби безпеки України затримали бойовика, який під час боїв за Миколаївську область «здавав» українців на російських блокпостах.
Слідчо-оперативні заходи з виявлення та документування фактів порушення законів та звичаїв війни, вчинені представниками збройних сил рф на території одного із сіл Первомайської селищної територіальної громади Миколаївського району проводять прокурори Миколаївської обласної прокуратури.
Співробітники Служби безпеки України затримали інформатора рф, який наводив російські ракети на шпиталі Збройних Сил України у Миколаєві.
За матеріалами Служби безпеки України засуджено російських поплічників, які допомагали окупантам втекти з Лимана та шпигували за Південноукраїнською АЕС.
Співробітники Служби безпеки України затримали в Миколаєві агента рф, який готувався до «евакуації» після коригування повітряних ударів по місту.
В Миколаївській області готується суд над командиром, обвинуваченим у протиправному залученні підлеглих військовослужбовців до охорони приватного об’єкта.
Співробітники Служби безпеки України оголосили популярному блогеру підозру в «наводенні» російських ракет на Миколаїв.
Правоохоронцю з Миколаєві, який передавав конфіденційну інформацію ритуальному агентству повідомлено про підозру.
Співробітники Служби безпеки України затримали російську інформаторку, яка готувала повітряний удар рф по Миколаївській області під час візиту Президента України.
За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури 52-річній жительці міста Миколаєва повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).
За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури мешканцю Миколаєва повідомлено про підозру в тому, що він знімав та поширював відео про рух ЗСУ територією міста.
За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури викрито і повідомлено про підозру 55-річній мешканці м. Миколаєва у несанкціонованому поширенні інформації про розташування Збройних Сил України (ч. 3 ст. 114-2 КК України).

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 ...
Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці



© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.274