ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Чесним бути вигідно
29.06.2019 / Газета: Одесские известия / № 49(5172) / Тираж: 18937

26 червня урочисто відкрили відділу прикордонної служби «Рені» Ізмаїльського прикордонного загону. Після капітальної реконструкції відділу тут збудували 22 квартири, ключі від яких вручив сім’ям прикордонників Голова Державної прикордонної служби України полковник Сергій Дейнеко. Також за сумлінну службу та зразкове виконання своїх обов’язків багатьох прикордонників нагородили відомчими нагородами, а у користування відділу було передано автомобіль «Reno DUSTER».

Очільник прикордонного відомства зауважив, що грошове забезпечення у ДПСУ відстає від Збройних сил, від Національної гвардії, і повідомив, що нині він робить все для того, аби подолати цю несправедливість, аби виконати зобов’язання держави перед персоналом прикордонного відомства. Адже для її вирішення на даний момент не вистачає близько 1 млрд гривень.

Сергій Дейнеко також висловив сподівання, що часи, коли відбувалася якась корупційна діяльність відійшли в минуле. І, навівши приклад нещодавнього затримання прикордонником Чернівецького загону у пункті пропуску «Порубне» великої партії сигарет, повідомив, що його буде заохочено премією у розмірі 30 тисяч гривень, та закликав усіх бути чесними, бо «чесним бути вигідно!». Після перевірки інфраструктури відділу прикордонної служби «Рені» та привітання щасливих новоселів, полковник Сергій Дейнеко в рамках свого робочого візиту побував у Ізмаїльському прикордонному загоні та Навчальному центрі морської охорони ДПСУ. Начальник Регіонального управління морської охорони Олег Костур представив Голові служби матеріально-технічну базу Навчального центру – унікальні класи підготовки, тренажерні комплекси, а також госпіталь, який в рамках реорганізації був створений на базі медико-санітарної частини. Цей госпіталь створено для прикордонників та ветеранів служби всього Придунав’я, а також багатьох цивільних жителів Ізмаїла та району. Персонал медичного підрозділу може прийняти на первинний огляд понад 100 осіб на добу, а в стаціонарних умовах одночасно можуть проходити лікування 60 пацієнтів.

Голова служби відзначив персонал госпіталю відомчими нагородами та вручив ключі від спеціального автомобіля швидкої медичної допомоги, призначеного для забезпечення невідкладної допомоги та екстреної евакуації пацієнтів з віддалених підрозділів.

Окремо Голова служби відзначив роботу у напрямку військово-патріотичного виховання, зокрема потужний Всеукраїнський вишкіл «Джура-прикордонник», який зараз проходить на Одещині і в якому одночасно беруть участь понад 400 дітей. І тим учасникам, які вже встигли відзначитись у цьому змаганні, особисто вручив відомчі відзнаки і нагороди.

За матеріалами сектора з питань взаємодії зі ЗМІ Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 16.05.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 16.05.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 16.05.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 16.05.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 16.05.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013