ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




В Одесі відбулася соціальна фотосесія на підтримку безхатніх тварин
12:23 / 07.12.2021

Проєкт адопції безпритульних тварин GladPet разом із ріелторською компанією Victory Gold створили спільний фотопроєкт «Дім – це там, де на тебе чекають». Ідея співпраці полягала у створенні новорічного календаря, на якому зображені підопічні з одеських притулків «Місто вірних сердець» та «Любов і ласка»та співробітниці Victory Gold.

Основною метою проєкту є залучення уваги громадськості до проблем безхатніх тварин.

«Ми хочемо продемонструвати, що тваринки з притулку чекають на свої нові сім'ї. Вони грайливі, добрі й неймовірно вірні та зовсім не відрізняються від тих котиків і песиків, які завжди жили в будинку», – каже Ксенія Тіора, співорганізатор проєкту, керівниця GladPet.

У фотосесії взяли участь 15 пухнастиків. Усі ці собаки та коти мають нелегку долю. Хтось був викинутий минулими господарями, хтось страждав від насильства живодерів. Але при цьому кожна тварина продовжує щиро вірити людині.

Організатори проєкту впевнені, що така фотосесія допоможе безхатнім котам та собакам знайти новий дім, де їх любитимуть та цінуватимуть.

«Ідея такої фотосесії не є новою. Але, як показує практика, вона працює. Сподіваюся, і після нашого проєкту одесити, та й усі українці, під Новий Рік знайдуть собі справжнього друга у притулку та зустрінуть 2022-й у різношерстій компанії»,

– ділиться Дар'я Степаненко, співорганізатор проєкту, бренд-менеджер Victory Gold.

Зараз в одеських притулках мешкають тисячі безпритульних тварин. Багато хто з них знаходиться у відкритих вольєрах, тому зима для них — складний період. У такі моменти дуже важливо допомогти хвостикам та забезпечити їх теплом.

На ресурсі gladpet.org розміщена докладна інструкція як можна допомогти притулкам та безхатнім тваринам.

GladPet – це проєкт адопції безхатніх тварин та допомоги притулкам. За 5 років роботи онлайн-ресурсу проєкту понад 6 тисяч котиків та собачок знайшли свої сім’ї.

https://gladpet.org/

https://www.facebook.com/projectGladPet

https://www.instagram.com/gladpet_org/

Victory Gold — це рієлторська компанія повного циклу: від пошуку та підбору нерухомості, експертного ведення угоди, ремонту під ключ до управління нею. 4 роки успішної роботи на ринку та більш ніж 350 щасливих клієнтів.

https://victory-gold.com/

https://www.facebook.com/victorygoldodessa/

https://www.instagram.com/victorygoldodessa/

https://www.instagram.com/gladpet_org/

Дім – це там, де на тебе чекають
Дім – це там, де на тебе чекають

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.
Перформативна вистава «Ось Таке Мистецтво»
У період війни, коли багато людей втратили свої сталі засоби існування, вистава «Ось Таке Мистецтво» дала простір надії на новий початок. Вистава відбулася в Одесі 22 березня 2024 року.
Віктору Васильовичу Сердюку — ректору університету (1975-1987) 17 березня виповнилося 90 років
«У роки ректорства Віктора Васильовича Сердюка Університет отримав статус провідного вишу України у науково-дослідній роботі. Щорічний прибуток від наукової діяльності госпдоговірної тематики становив понад 14 мільйонів карбованців. Це дозволило збудувати корпус гуманітарних факультетів, два гуртожитки, провести капітальний ремонт Наукової Бібліотеки. — вiдзначив ректор В. Труба.
Традиційні Шевченківські читання, присвячені 210-й річниці від дня народження Великого Кобзаря
6 березня о 12:00 у Музеї книги ОННБ — Шевченківські читання до 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря
Шоста Велика Одеська Бібліоніч надихала любити, читати, творити, радіти талантам і донатити
Вже шостий рік поспіль чимало одеситів 14 лютого відмічають в Одеській національній науковій бібліотеці як подвійне свято: День святого Валентина і Міжнародний День книгодарування, бо добре знаються на тому, як книга, слово і кохання доповнюють і наповнюють одне одного.



© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012