ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ОДЕСА ГУДМАНА ожила під час ОДЕСЬКОЇ ПРЕМ'ЄРИ
09:10 / 30.09.2021

Немає більшого прогресу...

Ніж закохатися в Одесу...

Бо ця Перлина, то Натхнення...

Для міл'ярдера та «тюленя»...

Серж Гудман, «ОДЕСА ГУДМАНА»

В атмосферному центральному залі Одеського музею східного та західного мистецтва відбувся унікальний та захоплюючий інтелектуально-естетичний захід «Одеська Прем'єра».

Головними дійовими особами першої «Одеської Прем'єри» виступили поет та філософ Серж Гудман разом з фешн-експертом та дизайнеркою Іриною Сидорук.

Понад 170 гостей творчої і ділової еліти міста в цей дивовижний вечір мали можливість познайомитися з творчістю Сержа та Ірини.

Ведучий вечора, Заслужений діяч мистецтв України, Євген Бубер, як завжди успішно, з властивим йому інтелектуальним гумором, допомагав розкритися найкращим сенсам та ідеям героїв заходу.

Літературна частина вечора ознаменувалася привітанням Сержа Гудмана і презентацією його майбутньої книги «ОДЕСА ГУДМАНА», в основі якої поезія про Одесу і епіграми про відомих, успішних одеситів і одеситок усіх часів.

Виступ Сержа Гудмана випромінювало захоплення Одесою і прояв його Любові до рідного міста і його жителям.

Серж разом з Євгеном Бубером і відомою фешн тв-продюсеркою Катєю Македонською, натхненно прочитали вірші, які увійшли до книги.

Це було тепло, ніжно, емоційно. І дуже приємно торкалося сердець всіх присутніх в залі гостей.

Поезія про Перлину біля моря ще глибше проникала в Душі гостей, завдяки фортепіанному супроводу та виконанню Лауреатки міжнародних конкурсів, концертмейстера вищої категорії — Руслани Шевельової.

Всі жителі і гості міста Одеси, починаючи з 23 вересня вже можуть робити передзамовлення Книги «ОДЕСА ГУДМАНА», що виходить з друку наприкінці жовтня. Зробити це можна на сайті http:odessa-goodmana.fun

Атмосфера та антураж простору, енергетика і творіння Автора, краса присутніх Жінок та їхні наряди під час показу мод — все це надовго закарбувалося в пам'яті всіх гостей, запрошених на подію «Одеська Прем'єра».

За словами Сержа Гудмана, «Одеська Прем'єра» стане тепер щорічною знаковою подією для Одеси і її гостей в перші три тижні вересня, а його книга покликана надихнути багатьох успішних одеських підприємців і публічних діячів на примноження слави прекрасного міста у самого Чорного моря на весь світ.

На завершення ж дуже хочеться висловити всім побажання, словами з передмови книги «ОДЕСА ГУДМАНА» — «Нехай Любов до рідного міста і його жителів завжди Вам Дарує Щастя !! та Приносить Удачу !! »

Прес-служба «Одеської Прем'єри»

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці
«Палітра рідного міста»: виставка картин Володимира Василенка в ОННБ
3 квітня 2024 року в головному читальному залі Одеської національної наукової бібліотеки відбулося відкриття персональної виставки картин художника, члена НСХУ Володимира Василенка «Палітра рідного міста». Володимир Сергійович – учасник багатьох всеукраїнських та регіональних виставок. Роботи митця знаходяться в приватних колекціях України та зарубіжжя.
SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.
Перформативна вистава «Ось Таке Мистецтво»
У період війни, коли багато людей втратили свої сталі засоби існування, вистава «Ось Таке Мистецтво» дала простір надії на новий початок. Вистава відбулася в Одесі 22 березня 2024 року.
Віктору Васильовичу Сердюку — ректору університету (1975-1987) 17 березня виповнилося 90 років
«У роки ректорства Віктора Васильовича Сердюка Університет отримав статус провідного вишу України у науково-дослідній роботі. Щорічний прибуток від наукової діяльності госпдоговірної тематики становив понад 14 мільйонів карбованців. Це дозволило збудувати корпус гуманітарних факультетів, два гуртожитки, провести капітальний ремонт Наукової Бібліотеки. — вiдзначив ректор В. Труба.



© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012