ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА СЕРГІЯ ГРИНЕВЕЦЬКОГО З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
10:40 / 06.12.2021
Вооруженные силы

Сьогодні Україна відзначає 30-у річницю Збройних сил.

Одещина посідає особливе місце в обороноздатності країни, адже в нашому регіоні розташовані майже всі роди військ та повна інфраструктура сил забезпечення.

Військовослужбовці оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних сил України, Повітряного командування «Південь» Повітряних сил Збройних сил України, Військово-морських сил Збройних сил України стоять на захисті кордонів нашої держави, усвідомлюючи своє високе призначення охороняти життя нашого народу; завжди готові до виконання складних завдань сьогодення.

Яскравим прикладом цього є подвиг військовослужбовців, які боронять територіальну цілісність нашої держави на сході країни. Майже 15 тисяч військових там – мешканці Одещини.

Важко переоцінити в цей час високопрофесійну, оперативну діяльність з рятування та надання медичної допомоги військовослужбовцям фахівців Військово-медичного клінічного центру Південного регіону – учасників Операції об’єднаних сил.

Велика відповідальність сьогодні покладена на заклади освіти, які готують майбутніх військових. Військова академія міста Одеса, інститут військово-морських сил Одеської морської академії, Одеський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, військово-морський ліцей Міністерства оборони України, Ізмаїльська спеціалізована школа-інтернат – військово-морський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою – надійне майбутнє оборонної здатності держави.

Хочу висловити слова подяки тим, хто забезпечує ресурсну та соціальну підтримку і розбудову Збройних сил України – військовослужбовцям військової частини А3674 та Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У цей святковий день щиро дякую ветеранам війни та Збройних сил України за бойовий та трудовий героїзм, за великий внесок у військово-патріотичне виховання молоді.

Шановні військовослужбовці! Велика подяка вам за відданість, мужність та витримку. Бажаю всім міцного здоров’я, добра і духовних сил в ім’я процвітання нашої Батьківщини!

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код: *
 
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *   Ваш e-mail:
Коментар: *
Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
15:11 28.03.2024
14:20 28.03.2024
13:24 28.03.2024
12:05 28.03.2024
11:59 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.023