ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА СЕРГІЯ ГРИНЕВЕЦЬКОГО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ
09:00 / 08.11.2021
Социальная сфера

Свято соціального працівника є свідченням визнання державою важливої та відповідальної ролі служб соціального захисту, які кожного дня перебувають поруч до життєвих проблем та потреб громадян, допомагають їм здолати життєві труднощі, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Соціальні працівники щоденно піклуються про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім’ї.

Соціальна сфера Одеського регіону це – майже 8 тисяч працівників, що обслуговують понад 500 тисяч підопічних. В області створені відповідні служби в усіх територіальних громадах, де працює 393 працівників, функціонують 12 центрів соціально психологічної реабілітації дітей, в яких постійно перебуває більш ніж 300 дітей.

В системі соціального захисту Одещини функціонують 60 комунальних установ: 4 дитячих будинки-інтернати; 5 психоневрологічних будинків-інтернатів; 2 геріатричних будинків-інтернатів; «Одеський обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю в м. Болград Одеської обласної ради»; «Обласний центр соціально-психологічної допомоги»; «Обласний центр методичної роботи та соціальних виплат»; «Центр обліку бездомних громадян»; «Обласний центр для ВІЛ інфікованих дітей та молоді»; 17 територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та 27 центрів надання соціальних послуг.

Хочу висловити слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за Вашу працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, за душевну щедрість, небайдужість до чужого горя і болю.

Бажаю вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії! Нехай життя буде сповнене оптимізмом, надіями, мріями, які безперешкодно здійснюються. Натхнення, щирості та терпіння у вашій благородній справі!

З повагою

голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код: *
 
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *   Ваш e-mail:
Коментар: *
Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
01:02 19.04.2024
20:13 18.04.2024
18:56 18.04.2024
16:39 18.04.2024
15:11 18.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011