ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Цюрупинську районну державну адміністрацію очолив Вадим Андрушкевич
24.08.2010 / Газета: Вісник Олешшя / № 67-68 / Тираж: 3416

17 серпня голова Херсонської обласної державної адміністрації Микола Костяк представив активу Цюрупинського району нового голову райдержадміністрації Вадима Андрушкевича, призначеного на цю посаду розпорядженням Президента України Віктора Януковича від 14 серпня ц.р.

Звертаючись до активу, Микола Костяк зауважив, що останніми п'ятьма призначеннями голів райдержадміністрацій, у т.ч. Цюрупинської, завершено формування вертикалі влади в області. Новопризначений голова Цюрупинської райдержадміністрації, відзначив М. Костяк, людина в області відома, це досвідчений керівник. Вадиму Миколайовичу 56 років, він має достатній досвід управлінської і політичної роботи — свого часу очолював найкрупніше промислове підприємство області — бавовняний комбінат, займав інші керівні посади в Херсоні.

. На думку Миколи Костяка, саме такий керівник і потрібен сьогодні найкрупнішому районові області за числом населення, з потужним і різнобічним соціально-економічним потенціалом; районові, який найближчий до обласного центру, і районові, через який пів-України проїжджає у Крим. Такий район, на переконання голови ОДА, за всіма показниками повинен бути кращим.

Микола Костяк закликав представників усіх політичних сил до єдності у вирішенні завдань, що стоять сьогодні перед всіма громадянами України. «Президент, проводячи нараду в Сумах, назвав Херсонщину депресивною областю. На мій погляд, зауважив М.Костяк, головне, щоб ми з вами не були депресивними, тоді й область перестане бути дотаційною».

Голова ОДА побажав успіхів як Вадиму Адрушкевичу, так і всім присутнім, а в їх особі — всьому районові.

Вадим Андрушкевич подякував за високу довіру Президентові Віктору Януковичу, голові облдержадміністрації Миколі Костяку і запевнив актив району, що працювати уміє, досвід керівної роботи має, розмахувати шаблею намірів не виношує; вимогливість, починаючи із себе, — один з головних принципів, які сповідував і сповідує.

Голова районної ради Василь Плотніков подякував Миколі Костяку за висловлені на адресу районного керівництва побажання, зазначивши, що район ніколи не був у числі гірших, навпаки — у всі часи серед кращих, і запевнив, що район і надалі матиме високий рейтинг.

Вручаючи квіти новопризначеному голові районної державної адміністрації Вадиму Адрушкевичу, Василь Плотіков побажав спільної плідної роботи на благо району, області і держави. «Незважаючи нате що у районній раді представлені різні політичні сили, у принципових питаннях життя району ми не ставимо політичний інтерес вище інтересу громади району», — підкреслив Василь Плотніков.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011