Про проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) випускників середніх загальноосвітніх навчальних закладів у 2019 році

«Реалізація Програми гідної праці в Україні»
26.09.2015 в 19:07
Державна служба зайнятості

З 28 вересня по 9 жовтня 2015 року представники Міжнародної організації праці проводять в Одесі навчальні тренінги для працівників служби зайнятості України. Презентація програми та відкриття тренінгу «Розпочни свій бізнес» відбудеться о 14 годині 28 вересня 2015 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (вул. Іцхака Рабіна, 18-а)

У презентації програми візьмуть участь представники Міжнародної організації праці та Державної служби зайнятості (Центрального апарату), керівники Одеського обласного центру зайнятості та Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Тренінги проводяться в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством соціальної політики України, всеукраїнськими об’єднаннями організації роботодавців та профспілок та Міжнародною організацією праці.

Мета – підготовка тренерів, з числа працівників служби зайнятості, які зможуть надавати фахову допомогу тим, хто вирішив відкрити власну справу.

Учасники тренінгу – 15 фахівців служби зайнятості України, у тому числі – представник Одеської служби зайнятості. Кандидати на навчання відбирались експертами МОП.

МОП як технічна і нормотворча агенція ООН може надавати високоякісну технічну допомогу, має тривалий досвід і технічні навички в таких сферах, як трудові норми, заохочення зайнятості, соціальний захист і соціальний діалог.

Відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ

Одеського обласного центру зайнятості

705-12-74 http://www.dcz.gov.ua/

ЄДНІСТЬ І БОРОТЬБА ПРОТИЛЕЖНОСТЕЙ
Політична ситуація в Молдові минулого тижня змінювалася із запаморочливою швидкістю. Здавалося, все йшло до того, що в країні відбудуться дострокові парламентські вибори. Але в останній момент сталося те, про що майже ніхто не мріяв, — дві політичні сили з протилежними ідеологічними позиціями підписали Угоду про створення коаліції. Насправді альянс між проросійською Партією соціалістів та проєвропейським блоком ACUM не є чимось надприродним для Молдови. Такі неприродні, на перший погляд, союзи траплялися в новітній молдовській історії й раніше.

НОВИЙ ВИТОК У ЖИТТІ «УКРАЇНСЬКОЇ КНИГИ НА ОДЕЩИНІ
Близько 100 вітчизняних видавництв представили на виставці, що була приурочена до 190-річчя Одеської національної наукової бібліотеки, свій творчий доробок.