ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Поліція: одеська чиновниця підозрюються в корупції
13:08 / 29.03.2024

ОДЕСА, 29 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеські поліцейські повідомили посадовиці державного підприємства про підозру в одержанні нею хабаря.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Жінка, використовуючи службове становище, отримала неправомірну вигоду за пришвидшення видачі сертифікатів відповідності держстандартам. За скоєне їй загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Задокументували протиправну діяльність посадової особи слідчі відділу поліції №5 Одеського районного управління поліції №1 разом зі співробітниками управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР НПУ.

Слідчі встановили, що для отримання необхідних для здійснення підприємницької діяльності сертифікатів, працівник приватного підприємства звернувся до посадовиці профільного держпідприємства, до повноважень якої входило розгляд та вирішення вказаного питання.

Жінка повідомила, що оформлення таких документів є довготривалим, але за грошову винагороду в сумі 20 тис. грн. вона може пришвидшити їх видачу.

Під час наступної зустрічі чоловік передав держслужбовиці обумовлену суму неправомірної вигоди в обмін на виготовлені сертифікати.

В якості речових доказів поліцейські вилучили грошові кошти та документацію, що становить інтерес для слідства.

«Ми зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру за ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто в одержанні службовою особою неправомірної вигоди для себе, за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дії з використанням наданого службового становища. Згідно з чинним законодавством їй загрожує штраф від 17 тис. до 68 тис. грн. або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Наразі вирішується питання про відсторонення підозрюваної від виконання службових обовʼязків та обрання їй в суді запобіжного заходу. Слідство триває», — повідомив слідчий територіального підрозділу поліції Владислав Бахчиванжи.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
19:57 26.04.2024
18:58 26.04.2024
17:13 26.04.2024
16:40 26.04.2024
15:47 26.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.874