ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Мешканець області сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння і здійснив наїзд на дитину
14:04 / 27.05.2023

ОДЕСА, 27 ТРАВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Поліцейські повідомили водієві про підозру у порушенні ПДР після того, як той збив хлопчика.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили в ГУ Національної поліції в Одеській області.

Подія сталася 25 травня близько п’ятої години вечора у селі Ройлянка Білгород-Дністровського району. Унаслідок ДТП 10-річний хлопчик отримав тяжкі тілесні ушкодження. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі та права керувати транспортними засобами.

Правоохоронці встановили, що 35-річний водій автомобіля «DAEWOO LANOS», рухаючись по одній із вулиць у селі Ройлянка, виїхав на праве узбіччя дороги, де здійснив наїзд на юного пішохода, який рухався вздовж проїзної частини.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди хлопчик отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і був госпіталізований каретою швидкої допомоги до медичного закладу. Лікарі діагностували постраждалому забої, гематоми та переломи кісток голови. Деякі отримані неповнолітнім тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких. Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння, він виявився нетверезим.

«Чоловіка затримали у процесуальному порядку. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Це правопорушення кваліфікується частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. На час слідства підозрюваного помістили під варту. Слідчі дії тривають», — повідомив т.в.о. начальника відділення № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Поліцейські вкотре закликають водіїв неухильно дотримуватись правил дорожнього руху і у жодному разі не сідати за кермо у стані сп’яніння. Для забезпечення безпеки дорожнього руху водії зобов’язані уважно стежити за дорожньою обстановкою та відповідно реагувати на її зміну. У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об’єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
19:39 04.05.2024
16:44 04.05.2024
14:10 04.05.2024
11:27 04.05.2024
11:25 04.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.105