ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




В Ботсаду ОНУ імені І. І. Мечникова пройшов насичений уїк-енд
17:13 / 13.05.2024
Освіта

ОДЕСА, 13 ТРАВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Ботанічному саду Одеського національного університету імені І. І. Мечникова пройшли концерт митців-війсковослужбовців та «Мечников день».

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це повідомляється на Фейсбук-сторінці «Новини Одеського університету».

У повідомленні ОНУ сказано:

МЕЧНИКОВ ДЕНЬ У БОТСАДУ

🔸 11 травня Ботанічний сад ОНУ був наповнений безліччю світлих емоцій. Одеський нацiональний університет Мечникова запросив до знайомства всіх, хто бачить себе у найближчому майбутньому студентами. На честь 159-ї річниці університету відбувся «Мечников день».

🔸 В Ботсаду бiля входа зустрічав стенд приймальної комісії. Серед вікових алей фахівці приймальної комісії ОНУ знайомили майбутніх абітурієнтів із факультетами та спеціальностями університету.

🔸 Далі ваш шлях — уздовж доріжок та локацій 12 факультетів ОНУ та фахового колледжу. Наші креативні студенти, під керівництвом творчих деканів та викладачів, презентували свої улюблені факультети.

🔸 Ректор ОНУ Вячеслав Труба зазначив: «На порозі вступної кампанії для абітурієнтів ми проводимо презентацію в Ботанічному саду ОНУ. Дякуємо всім учасникам події за роботу сьогодні та протягом навчального року. Дякуємо профкому студентів та аспірантів за організацію конкурсу «Кращий викладач ОНУ Мечникова в умовах воєнного стану», цьому передувала кропітка робота з анкетування студентів, щоб почути думку кожного та нагородити найкращих.»

🔸 «Сьогодні знайомство з ОНУ імені Мечникова відбувалося в нашому Ботанічному саду! 12 факультетів, фаховий коледж, студенти і викладачі, керівництво університету, приймальна комісія, профком – ми всі єдина команда! Разом ми вистоїмо і переможемо! ОНУ чекає на нових студентів!» – відзначила перший проректор Майя Ніколаєва.

🔸 46 грамот було вручено найкращим викладачам ОНУ. Бiля 30 студентів нагороджено за допомогу у підготовці події. Керівництво університету також особисто відзначило роботу зі студентством голови Студпрофкому Евгена Юраша. Центр культури ОНУ порадував гостей та учасників події майстерними вокальними композиціями. А студенти факультету психології та соціальної роботи пiдсумували яскравим флешмобом «Мечников-День 2024».

🔸 До зустрічі у приймальній комісії ОНУ Мечникова!

📸🖊 #пресслужбаОНУ

📸 Старинiна Iрина

🌐 РS: Незабаром! наступний фоторепортаж про Мечников-день – нагородження студентiв та переможців конкурсу «Кращий викладач ОНУ імені І.І. Мечникова в умовах воєнного стану».

@подписчики

***

У неділю, 12 травня, у Ботанічному саду ОНУ Мечникова грав «Оркестр 59».

«Оркестр 59» — це сучасний проект «Культурного десанту» ЗСУ.

«Культурний Десант» — об’єднання відомих митців-війсковослужбовців, всі сили яких сьогодні спрямовані на Перемогу України. «Культурний Десант» (засновником якого є відомий шоумен, а зараз офіцер ЗСУ Коля Серга) є ініціатором мистецьких, психологічних та освітніх проєктів, які змінюють нашу країну вже сьогодні.

Музиканти гурту «Оркестр 59» до повномасштабного вторгнення працювали у відомих проектах, оркестрах, гуртах. На рахунку «Культурного Десанту» — понад 2 500 концертів на лінії фронту, військових госпіталях, в підрозділах СОУ, в частинах рятувальників та в деокупованих українських містах з початку широкомасштабного вторгнення.

Сьогодні вони дарували своє мистецтво відвідувачам Ботанічного саду, за що їм величезна подяка!


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
19:07 23.05.2024
17:53 23.05.2024
17:52 23.05.2024
17:16 23.05.2024
16:51 23.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.892