ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Міськрада: юні таланти Одеси запрошують до участі у творчому фестивалі-конкурсі
12:31 / 04.04.2024

ОДЕСА, 04 КВІТНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Упродовж квітня 2024 року пройде міський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Зоряна юність Одеси» в режимі онлайн.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

В повідомленні міськради сказано:

До участі у фестивалі-конкурсі запрошують кращі творчі колективи і окремих виконавців закладів освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси.

Жанри і номінації фестивалю-конкурсу

Концертно-виконавська майстерність за номінаціями:

«Вокально-хорове мистецтво»;

«Хореографічне мистецтво»;

«Інструментальне мистецтво»;

«Театральне мистецтво».

Художньо-виконавська і технічна майстерність за номінаціями:

«Образотворче мистецтво»;

«Декоративно-ужиткове мистецтво»;

«Фотомистецтво»;

«Науково-технічна творчість».

Учасникам фестивалю-конкурсу необхідно:

- за жанром «Концертно-виконавська майстерність» — розмістити на YouTube-сторінці якісний відеозапис однієї художньої композиції (номера);

за жанром «Художньо–виконавська і технічна майстерність» — підготувати якісне фото конкурсної роботи у форматі jpeg, вказавши назву роботи, прізвище та ім'я автора (вік), заклад, ПІБ керівника.

До 18 квітня 2024 року загальну заявку (від територіального відділу освіти) за відповідною формою на участь кращих творчих колективів та окремих виконавців у міському фестивалі-конкурсі потрібно надати на електронну адресу: dvoroncov@ukr.net.

Лауреати та учасники фестивалю-конкурсу будуть нагороджені дипломами Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Кращі концертно-виконавські композиції (номери) і творчо-мистецькі роботи (вироби) лауреатів І ступеня, які за своїм художньо-естетичним змістом і виконавським рівнем відповідають цінностям сьогодення, запитам Одеси та України, увійдуть до програми гала-концерту та будуть представлені на виставці кращих творчих робіт до Міжнародного дня захисту дітей.

* * * * *

Мета фестивалю-конкурсу: національно-патріотичне і художньо-естетичне виховання підростаючого покоління, творчо-мистецький та інтелектуальний розвиток, пошук і підтримка юних талантів, підвищення художньо-виконавської майстерності дитячо-юнацьких творчих колективів та окремих талановитих виконавців закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Одеси. Організатор заходу – Департамент освіти та науки Одеської міської ради.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
20:05 29.04.2024
19:58 29.04.2024
17:20 29.04.2024
16:34 29.04.2024
16:32 29.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.879