ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Одеса відзначила День Державності України низкою заходів
14:01 / 31.07.2023

ОДЕСА, 31 ЛИПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – На вихідних в Одесі пройшли урочистості та мистецькі заходи, приурочені до Дня Державності України.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Департаменту культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції Одеської міськради.

У повідомленнях департаменту сказано:

29 липня, в Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка, на концертному майданчику «Мушля» відбулося святкове дійство до Дня Української Державності та Дня сил спеціальних операцій ЗСУ, яке глядачі надовго запам’ятають.

Організатори заходу:

🇺🇦 КП «Парки Одеси»

🇺🇦 59 будинок офіцерів м.Одеса

Учасники заходу:

💫 Школа танцю Ethno ballet «17»

💫 Танцювальний колектив «Бджілка»

💫 Зразковий хореографічний колектив «Акварельки»

💫 Вокально-театральна студія «Будь зіркою!», школа-ліцей «Чорноморський»

💫 Концертний оркестр Військової академії м. Одеса.

Хочеться відзначити, що оркестр Військової академії та BrassBand «Добрий вечір» були генератором позитивних емоцій глядачів. Під їхній виступ танцювали і діти, і дорослі.

Вдячні глядачі бурхливими оплесками нагородили не тільки віртуозів з оркестру, а й танцювальний козацький колектив, який вразив своїми яскравими костюмами та неймовірним бойовим гопаком з шаблями.

Захід відбувся в рамках мистецької акції «З піснею до Перемоги» військово-патріотичного проекту «Підтримай своїх», за підтримкою Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОМР.

Разом — ми сила! 💙💛

Слава Україні! 🇺🇦

Наш телеграм канал:

t.me/parkyodesy

Інформаційний партнер:

Телеграм-канал Одеса. Офіційно

t.me/odesacityofficial

P. S. Фотозвіт заходу за посиланням:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=fanatoly&set=a.979633230066757

*** ·

29 липня в Одеському зоопарку відбулася благодійна акція в рамках авторського проекту Олени Олєксєєнко в співорганізаторстві з Одеським зоопарком «Непереможні, Одеса – Херсон – АРТ наступ». На виставці були представлені картини, які одеські художники передали до Херсонського обласного Академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша. В акції взяли участь 16 одеських художників. Художники були нагороджені грамотами та подарунками. Виступив директор театру «Маски», народний артист України Борис Барський. Музичний подарунок піднесли художні колективи мистецької школи № 5 м. Одеси, Палацу дитячої та юнацької творчості та одеські музиканти.

Благодійний захід пройшов за інформаційної підтримки «Національної спілки журналістів України» (НСЖУ), Бібліотеки Одеської Державної Академії будівництва та архітектури (ОДАБА), газети ОДАБА «Кадри – Будовам», Telegram-каналу «Різна Одеса».

***

28 липня, в День Української Державності, КП «Парки Одеси» разом з 59 Будинком офіцерів Командування ВМС ЗСУ організували захід, на якому була фантастична атмосфера, вдячні глядачі та потужна енергія, яка підбадьорила кожного.

На концерті прозвучала прем’єра пісні «Світанок настав» талановитого Володимира Войцеховського. Вона про кохання та вічні цінності, що набули нового змісту.

Лунали проникливі вірші від поета Святослава Огренчука.

Незмінними учасниками концерту були Олександр і Наталія Бевзюк зі своїми вихованцями. Тут слід відзначити, що танці — це невід’ємна, органічна частина заходу, яка надає йому веселощів та радості.

Також в концерті взяли участь дитячі зразкові творчі колективи:

• Хореографічний ансамбль «КАЗКА»

• Вокально-хорова студія «Едельвейс» ЦДЮТ «Дивосвiт»

• Хореографічний колектив «Акварельки».

На сьогоднішній день ми з впевненістю можемо сказати, що моменти спілкування та підтримки — найдорожчі хвилини в житті кожного, як артистів, так і глядачів. Адже пісня і танець — незмінні вісники нашого щасливого життя!

Захід відбувся в рамках мистецької акції «З піснею до Перемоги» військово-патріотичного проекту «Підтримай своїх», за підтримкою Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОМР.

Інформаційний партнер:

Телеграм-канал

Одеса. Офіційно

@odesacityofficial

Разом до Перемоги! 💙💛

Слава Україні! 🇺🇦


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
14:27 27.04.2024
11:52 27.04.2024
11:50 27.04.2024
11:47 27.04.2024
11:41 27.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.110