ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ДТЕК: через недавню негоду без світла ще залишаються мешканці 180 населених пунктів Одещини
17:29 / 29.11.2023

ОДЕСА, 29 ЛИСТОПАДА 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Несприятливі погодні умови стали причиною відключення від електромережі домогосподарств в 340 населених пунктах Одеської області.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ДТЕК Одеські електромережі.

В повідомленнях підприємства сказано:

За останні дві години ми повернули світло ще в 10 населених пунктів.

Продовжуємо боротьбу зі стихією далі. Станом на 16:00 без світла залишаються 180 населених пунктів.

Аварійні роботи ускладнюються заметами на дорогах та в полях. Але ми не припиняємо роботу і працюємо без зупинки.

Вірте в енергетиків! Ми робимо все, що в наших силах, щоб якнайшвидше полагодити мережі і повернути світло у ваші домівки.

#негода #ПовертаємоСвітло

***

Станом на 14:00 енергетики вже відремонтували 11 повітряних ліній та заживили 181 трансформаторну підстанцію. Це дало змогу повернути світло в 38 населених пунктів області.

Роботи з ліквідації негоди тривають.

Щоб якнайшвидше повернути світло в домівки клієнтів компанія задіяла 178 бригад, а це — 532 працівники та 206 одиниць техніки.

Друзі! Ми бачимо всі ваші звернення та заявки і обіцяємо — нікого без світла не залишимо! Дайте енергетикам трішки часу попрацювати, щоб у ваших домівках зʼявилася напруга. Ми робимо для цього все можливе і неможливе!

Ми разом ❤️

Вірте в енергетиків! Ми робимо все, що в наших силах, щоб якнайшвидше полагодити мережі і повернути світло у ваші домівки.

#негода #ПовертаємоСвітло

***

Для ліквідації наслідків негоди ми задіяли рятувальний човен 👍 На високовольтній опорі, яка знаходиться на полях зрошування біля Куяльницького лиману вітер обірвав провід та гірлянду ізоляторів. Хлопці задіяли рятувальний човен, щоб дістатися до пошкодженої мережі та відновити світло. Роботи тривають.

Вірте в енергетиків! Ми робимо все, що в наших силах, щоб якнайшвидше полагодити мережі і повернути світло у ваші домівки.

#негода #ПовертаємоСвітло

***

Негода триває. На жаль, нічні пориви вітру призвели до нових пошкоджень електромереж та відключень. Наразі нашим спеціалістам необхідно відремонтувати ще 126 ліній та 1 500 трансформаторних підстанцій, щоб повернути світло ще 54 тисячам родин. Щоб пришвидшити ремонт, ми залучаємо підрядні організації та спрямовуємо 7 бригад з північних районів області, де ситуація стабілізувалась, у більш складні райони – Ізмаїльський та Одеський.

Стихія, що триває на Одещині, за три доби привела до пошкодження тисяч енергеооб’єктів. За цей час ми доклали максимум зусиль, щоб попри замети та шквальний вітер повертати світло в будинки клієнтів. Протягом всього періоду негоди ми відновили світло в 651 населеному пункті для 523 тисяч родин. Для цього фахівці відремонтували 2 946 ліній, які живлять 6 259 підстанцій. Вдалося стабілізувати ситуацію на півночі області, більшість масштабних відключень усунуто.

У першу чергу енергетики відновлюють високовольтні лінії, від яких живиться якнайбільша кількість клієнтів, після цього виконують ремонт повітряних ліній та підстанцій розподільчих мереж, за тим – відпрацьовують точкові заявки.

Негода не тільки призвела до відключень, але й ускладнює їх усунення. Перемети та ожеледь не дають змоги дістатись до високовольтних мереж, які знаходять в полях. Подекуди снігові замети сягають двох метрів. Забезпечити проїзд до таких мереж допомагають органи місцевої влади за допомогою важкої техніки.

За прогнозами синоптиків, 29 листопада на території Одещини зберігатимуться складні погодні умови. Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це через у зручний для вас спосіб:

📍 приватні повідомлення тут, на сторінці фейсбук;

📍 спеціальну форму (https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns

) на нашому сайті в розділі «Відсутня електроенергія?»;

📍 через чат-бот Telegram — https://t.me/DTEKOdeskiElektromerezhiBot

або Viber — https://chats.viber.com/dtekodeskielektromerezhi ;

📍 зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Вірте в енергетиків! Ми докладаємо максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло в домівку кожної родини.

#негода #ПовертаємоСвітло


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
11:41 27.04.2024
11:30 27.04.2024
11:26 27.04.2024
19:57 26.04.2024
18:58 26.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.004