ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ПІДТРИМАЙТЕ ДІТЕЙ!
07.09.2017 / Газета: Чорноморські новини / № 81(21872) / Тираж: 8525

Партія «Відродження» звертається до одеситів з проханням підтримати петицію на сайті Адміністрації Президента України. Петиція стосується законопроекту №6063-д, яким пропонується підвищити соціальні виплати родинам із дітьми. Вона зареєстрована на сайті АП 29 серпня. Про це повідомив голова Одеської обласної організації партії «Відродження» Василь Гуляєв.

Народний депутат розповів, що автором петиції є перший заступник голови партії «Відродження» Володимир Пилипенко. У ній, зокрема, він просить Президента визначити законопроект №6063-д як невідкладний та забезпечити його позачерговий розгляд Верховною Радою України.

Нагадаємо, законопроектом №6063-д пропонується збільшити розмір допомоги у зв’язку з народженням дитини. «Сукупний розмір виплат на першу дитину становитиме 72726 грн, на другу — 79856 грн, на третю та кожну наступну дитину — 86986 грн. Пропонується також підвищити виплати одиноким матерям, повернути безкоштовне харчування у школах та дитсадках, інші пільги, скасовані у 2014 році», — додав політик.

Василь Гуляєв підкреслив, що партія «Відродження» веде боротьбу за прийняття цього законопроекту ще з лютого 2017 року. Однак зіштовхнулася з повним ігноруванням цієї законодавчої ініціативи з боку керівництва Верховної Ради.

«У парламенті народні депутати з групи «Партія «Відродження» використовували всі можливі методи боротьби. Однак керівництво ВР просто ігнорувало наші звернення та вимоги. Тому сьогодні залишається останній шанс. Ми звертаємося до Президента України і просимо главу держави визначити законопроект №6063-д як невідкладний і розглянути його в парламенті восени. Законопроект отримав високу оцінку від Уповноваженого Президента України з прав дитини. Сьогодні він підписаний представниками всіх парламентських фракцій і депутатських груп. Це означає, що підтримка депутатського корпусу для його прийняття у нас є», — пояснив Володимир Пилипенко.

Він також закликав одеситів підписати петицію на підтримку законопроекту №6063-д на сайті Адміністрації Президента. «Я звертаюся до кожного з вас і прошу не бути байдужими: підпишіть петицію! Тому що цим законопроектом ми даємо відповідь на те, яке майбутнє чекає наших дітей, а отже і нашу націю. І ми сподіваємося, що Президент нас почує», — закликав перший заступник голови партії «Відродження».

Для того, щоб підписати петицію на підтримку законопроекту №6063-д на сайті Адміністрації Президента, потрібно перейти за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/39494.

Петиція зареєстрована 29 серп-ня і має назву «Забезпечити підвищення соціальних виплат сім’ям з дітьми та встановити соціальні гарантії дітям».

Детальнішу інформацію, а також інструкцію щодо того, як підписати петицію та як зареєструватися на сайті Адміністрації Президента, можна знайти на сайті партії «Відродження» http://vidrodzhennya.org.ua/uncategorized/zahystymo-materynstvo-i-dytynstvo-vidrodymo-ukrayinu.

Відеоінструкція про те, як підписати петицію, доступна за таким посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=PViDVksQTQ4.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.018