ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Як розумно споживати електроенергію та допомогти енергосистемі країни, – поради ДТЕК Одеські електромережі
13:55 / 10.05.2024
Як розумно споживати електроенергію та допомогти енергосистемі країни, – поради ДТЕК Одеські електромережі

Енергетики всієї країни працюють 24/7, щоб у домівках українців було світло. Але ворог також не полишає спроб залишити нас без електропостачання. Допомогти енергетикам захистити світло в будинках просто – достатньо дотримуватись правил розумного споживання електроенергії. ДТЕК Одеські електромережі просить одеситів та жителів області підтримати енергосистему.

Найбільш вразливою енергосистема є в пікові години навантаження: з 7:00 до 11:00 та з 18:00 до 24:00. Саме в ці періоди ми вмикаємо найбільшу кількість приладів, коли зранку збираємось на роботу, а ввечері вертаємось додому й займаємось хатніми справами. І якщо всі одночасно користуватимуться енергоємними приладами, це може призвести до перевантаження і так пошкоджених мереж, що спричинить аварійні ситуації.

Уникнути цього просто: не вмикайте потужну побутову техніку одночасно, користуйтеся нею по черзі. Прилади, які споживають найбільше електроенергії (понад 1,5 кВт-год), – це бойлер, електроплита, фен, праска. А у випадку, коли ви вмикатимете цю техніку вночі, ви ще й зможете зекономити на платіжці за електроенергію.

Таку можливість дає Лічильник «День-Ніч». Він фіксує обсяг енергоспоживання окремо вдень та вночі. Саме завдяки цьому його власники платять за світло менше, адже з 23:00 до 7:00 вартість електроенергії на 50% нижча порівняно з іншим періодом доби.

Найшвидше й найпростіше замовити такий лічильник через сайт ДТЕК Одеські електромережі. При замовленні у нас фахівці зроблять все «під ключ»: запрограмують прилад на тариф день/ніч, демонтують старий лічильник, встановлять новий та опломбують його.

Також рекомендуємо замінити на світлодіодні усі лампи в оселі. Порівняно з лампами розжарювання вони споживають електрики в десять разів менше, випромінюючи таку ж кількість світла. Тобто якщо ви заміните 10 ламп на світлодіодні, вони будуть освітлювати ваше приміщення так само, але 10 нових ламп споживатимуть світло, як одна стара.

Розумно ставтеся до використання електрики. Не обігрівайте/охолоджуйте приміщення, де наразі вас немає. Вмикайте світло лише там, де ви перебуваєте.

Об’єднавши зусилля ми зможемо впоратися з будь-яким викликом!

ДОВІДКА

[code]ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор енергетичного сектору України. В компаніях Групи ДТЕК працюють 55 000 співробітників.

Компанії Групи ДТЕК займаються виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, видобутком природного газу та вугілля, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародних ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій.

Згідно з Новою Стратегією 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG.

Мета ДТЕК – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Від початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 1 млрд гривень на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу.[/code]


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код: *
 
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *   Ваш e-mail:
Коментар: *
Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
19:15 20.05.2024
17:05 20.05.2024
16:54 20.05.2024
16:42 20.05.2024
16:39 20.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014