|
Пресс-конференция на тему: «Ты есть то, что ты ешь?»
19.07.2012
Что пить и есть в жаркое время года? — развенчание мифов и рекомендации диетологов. Особенности питания и питьевого режима для южных регионов Украины в жаркий период. Здоровое ли питание в наших ресторанах? Меню заведений общественного питания с точки зрения диетолога.
Перед журналистами выступил: Петр Александрович Карпенко — доктор медицинских наук, профессор кафедры технологии и организации ресторанного хозяйства Киевского Национального торгово-экономического Университета, автор девяти книг и 148 научных работ |
Пошук:
Сергій Токарєв
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.008 |