ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Разведчик, волонтер и историк рассказали молодежи о сути Дня защитника Украины
17:02 / 15.10.2020
Общество

ОДЕССА, 15 ОКТЯБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Ко Дню защитника Украины командир отделения разведывательных БПЛА, начальник Южного межрегионального отдела УИНП и замкоординатора ОО «ВетерансХаб Одесса» провели в «Молодой гвардии» патриотическое мероприятие для молодёжи.

Об этом, как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», сообщается на Фейсбук-странице Южного межрегионального отдела Украинского института национальной памяти.

В сообщении УИНП:ЮГ сказано:

До Дня захисника України в УДЦ «Молода Гвардія» відбувся патріотичний вишкіл «Звитяга» та спортивно-патріотична гра «Ми — козацького роду нащадки»

Це спільний місцевий проєкт Південного міжрегіонального відділу Українського институту національної та УДЦ «Молода Гвардія».

11-13 жовтня 2020 року для охочих юнаків та дівчат таборів «Зоряний» та «Сонячний» організовано патріотичний вишкіл «Звитяга». Його провели начальник Південного міжрегіонального відділу УІНП Сергій Гуцалюк, заступник координатора ГО «ВетерансХаб Одеса» Оксана Харітонова (Oksana Kharitonova) та командир відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу 10 ОМПБ 59 ОМПБр позивний «ШЕРІФ».

Сергій Гуцалюк розповів старшокласникам про українську піхоту, про її роль у війні за Незалежність, як складової частини ЗСУ, про історичну пам'ять та її значення.

«Шеріф» розповідав про цікаві деталі розвідувальної справи, про те, як стати розвідником, про сучасні засоби розвідки і те, як вони працюють в умовах нинішньої війни.

Оксана Харітонова розповіла про волонтерство, медицину і зуміла передати дітям глибоку ідею того, що захист Батьківщини – свята спільна справа усіх її громадян.

Також 14 жовтня начальник Південного міжрегіонального відділу УІНП Сергій Гуцалюк взяв участь у нагородженні переможців спортивно-патріотичної гри «Ми — козацького роду нащадки».

«Вітаю вас із завершенням спортивно-патріотичної гри. Ми, українці справді є нащадками славних військових традицій: козацького війська, звитяг січових стрільців, воїнів Української повстанської армії, героїв сучасної війни за незалежність на Сході України. Вірю, що і серед вас сьогодні присутні майбутні захисники України, а також майбутні спортсмени, вчені, міністри чи президенти. Пам’ятайте, що ми маємо бути гідними нащадками свого роду!» — звернувся до учасників гри Сергій Гуцалюк.


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
18:56 18.04.2024
16:39 18.04.2024
15:11 18.04.2024
14:20 18.04.2024
14:09 18.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.896