ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Проект новой дороги в Одесский порт согласован
17:35 / 09.07.2020
Морехозяйственный комплекс

ОДЕССА, 09 ИЮЛЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Рабочая группа при Одесском городском голове согласовала предложенную администрацией Одесского порта концепцию строительства новой дороги в порт.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Администрации Одесского морского порта.

В сообщении руководства предприятия сказано:

Передпроектне рішення альтернативного заїзду великовантажного транспорту на територію порту було презентоване адміністрацією порту сьогодні, на черговому засіданні Робочої групи у малій залі Одеської міськради.

За інформацією начальника адміністрації порту Руслана Сахаутдінова, запропоновані варіанти будівництва альтернативного в’їзду в порт було розглянуто ще 17.02.2020 р. на засіданні Ради Одеського морського порту за участі представників стивідорних компаній, Одеської міської ради та Одеської обласної державної адміністрації. За підсумками розгляду порушених питань було визначено оптимальний, технічно та економічно обґрунтований, рекомендований спеціалізованою проектною організацією варіант організації другого автомобільного заїзду в порт з подальшим поєднанням з базовою магістральною вулицею Проектна 12, яка передбачена Генеральним планом м. Одеси на ділянці, що проходить вздовж СБО «Північна» та далі по т.зв. Полях фільтрації до а.д. М-28 Одесса-Южний.

Про прийняті рішення було повідомлено членів робочої групи, Міністерство інфраструктури та керівництво ООДА.

- Після отримання листа Виконавчого комітету Одеської міської ради № 01.2.04/29 від 21.11.2019 р. – пояснює Р.Сахаутдінов, — адміністрацією Одеського морського порту спільно з представниками стивідорних компаній було укладено договір зі спеціалізованою проектною організацією на виконання робіт з розробки попереднього ТЕО щодо облаштування альтернативного в’їзду на територію порту. У рамках проведеної роботи проектантом було опрацьовано технічні, економічні, екологічні та соціальні аспекти, а також враховано рішення, передбачені Генеральним планом м. Одеса, затвердженим Рішенням Одеської міської ради № 6489-VI від 25.03.2015 р., щодо розвитку інфраструктурної мережі.

Таким чином, за підтримки Президента України та схвалення Міського голови, нещодавно було проведено зустріч в.о. керівника Адміністрації морських портів, Міського голови та Голови державного агентства автомобільних доріг України, на якій було погоджено запропонований адміністрацією Одеського морського порту варіант реалізації проекту та прийнято рішення щодо необхідності скликання робочої групи з метою врегулювання технічних питань.

Як зазначив Р.Сахаутдінов, за результатами засідання Робочої групи, Адміністрація порту та Служба автомобільних доріг області найближчим часом готують лист з проханням до депутатів міської ради про надання дозволу на розробку документації із землеустрою.

Довідка: Відповідно до Розпорядження міського голови №686 від 31.07.2019 р., з метою вирішення питання організації альтернативного виїзду в порт було утворено робочу групу, до складу якої увійшли представники громадськості міста, Міської ради, ДП «АМПУ», та представники іншіх зацікавлених організацій. За час, що минув, робочою групою було розглянуто декілька варіантів будівництва альтернативного в’їзду в порт, які відрізнялися організаційними, технічними та технологічними рішеннями.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
00:28 29.03.2024
19:10 28.03.2024
19:07 28.03.2024
18:40 28.03.2024
17:16 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.035