ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Талантам слід допомагати
23.03.2019 / Газета: Одесские известия / № 22(51445) / Тираж: 18937

Щороку обдаровані діти та молодь Одещини віком від 8-ми до 18-ти років мають можливість отримувати стипендію Одеської обласної ради за особисті досягнення у сфері освіти, культури, мистецтв, фізичної культурі та спорту.

Стипендія призначається 100 особам, обраним на конкурсних умовах. Конкурсний відбір кандидатів проводиться постійною комісією обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму (голова – Марина Зінченко). Для призначення стипендії Одеської обласної ради до комісії подається відповідний пакет документів (до 31 січня), далі – комісія розглядає подані кандидатури (до 1 березня). Після цього виноситься рішення про призначення стипендії Одеської обласної ради. Відповідно до висновків і рекомендацій комісії голова обласної ради Анатолій Урбанський видає розпорядження про виплату стипендій. На здобуття стипендії не можуть висуватися особи, які є стипендіатами іншого рівня.

«Призначення стипендій послужить мотивацією для інтелектуально обдарованої молоді до самореалізації, розкриття творчих здібностей й досягнення нових вершин. Це визнання високих здобутків юних талантів, які прославляють наш регіон. Кошти на виплату стипендій було виділено в рамках обласної цільової соціальної програми «Молодь Одещини» на 2018-2020 роки. Наразі триває підготовка документів 100 кандидатів на отримання стипендії, які пройшли відбір. Після видання відповідного розпорядження стипендія буде виплачуватися щомісячно, до кінця календарного року. Здебільшого стипендіатами є учні загальноосвітніх навчальних закладів, які мають високий рейтинг успішності, є призерами різноманітних олімпіад, турнірів, конкурсів, змагань, фестивалів, що мають офіційний статус, окрім цього, це – вихованці спортивно-юнацьких шкіл, центрів позашкільної освіти, музичних шкіл, діти, які регулярно беруть участь у спортивному і культурному житті та представляють Одеську область на Всеукраїнському та міжнародному рівнях. Цього року лідерами за кількістю талановитих дітей стали міста Одеса та Чорноморськ, Білгород-Дністровський, Біляївський, Ізмаїльський та Саратський райони», – розповів голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Більш детально з умовами участі у конкурсі на отримання Стипендії Одеської обласної ради обдарованим дітям Одеської області можна ознайомитись на офіційному сайті Одеської обласної ради за посиланням http://oblrada.odessa.gov.ua/pro-oblasnu-radu/konkursy-ta-nagorody/stype...

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012