ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ОБ’ЄДНАТИСЯ ЗАРАДИ ПЛАНЕТИ
21.03.2019 / Газета: Вечерняя Одесса / № 32-33(10732-10733) / Тираж: 10407

30 березня о 20.30 (за місцевим часом) Україна разом з усім світом долучиться до наймасштабнішої природоохоронної акції, започаткованої Всесвітнім фондом природи WWF, — «Години Землі». На підтримку всесвітньої кампанії у тисячах міст та містечок планети символічно вимкнуть зайве освітлення будівель та пам’яток, люди та організації проведуть різноманітні флешмоби, концерти та освітні заходи.

Свою офіційну підтримку «Годині Землі» в Україні вже висловили ключові держустанови: Міністерство екології та природних ресурсів, Міністерство енергетики та вугільної промисловості, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження. Активно підключаються до кампанії міста та містечка, навчальні заклади, бізнес та неурядові організації. Сотні активістів, установ та спільнот по всій країні, серед яких національна скаутська організація «Пласт», уже готують свої заходи до цієї події.

— Ми дуже вдячні за активну підтримку та бажання українців долучитися до кампанії. Варто пам’ятати, що природа надважлива для повсякденного життя кожного з нас. Вона є запорукою нашого економічного зростання та добробуту майбутніх поколінь. Нинішнього року головною темою «Години Землі» в Україні є необхідність збереження природних оселищ та біорізноманіття. Саме тому ми об’єднали в один ланцюжок кілька природоохоронних подій: Всесвітній день водно-болотних угідь, Всесвітній день дикої природи, Міжнародний день річок та Міжнародний день лісів з яскравим фіналом 30 березня», — розповідає координатор цьогорічної акції, спеціаліст з комунікацій WWF Україна Марк Поллок.

Торік «Година Землі» в Україні об’єднала 75 міст, зусилля більше 80 організацій, 60+ компаній та 60+ навчальних закладів. Десятки ресторанів і кафе запросили своїх відвідувачів провести суботній вечір у романтичній атмосфері при свічках. По всій країні відбулися концерти місцевих музичних колективів, вогняні шоу, перегляди фільмів на екологічну тематику, екоярмарки, велопробіги, екозабіги та інші заходи на підтримку акції.

Цього року організатори також підготували декілька фінальних офіційних подій кампанії. Так, у Києві відбудеться спільний проект WWF Україна та Svitlo Concert — концерт «Музика Землі». Побути наодинці з планетою, слухаючи класичну музику при свічках, можна буде 30 березня з 20.00 у Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6).

В Одесі WWF Україна разом з Impact Hub Odessa запрошують усіх відвідати фінальну подію «Години Землі», яка пройде у дружній та веселій атмосфері. Головна тема заходу — наше ставлення до планети та можливість кожного бути дружнішим до природи. Спочатку присутнім запропонують долучитися до екоігор, а після вимкнення світла о 20.30 при свічках буде влаштовано ecodating — веселий спосіб знайти однодумців, що теж піклуються про довкілля.

Тож встигніть стати частинкою найбільшої природоохоронної акції світу — «Години Землі». Більше інформації знайдете на офіційному веб-сайті кампанії wwf.panda.org/eh19.

Втім, варто пам’ятати, що «Година Землі» — це тільки символ, всесвітній флешмоб. Допомагати природі заради нашого добробуту та майбутнього необхідно щодня!

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 21.03.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014