ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Буденність і сенсації у короткій інформації
31.10.2011 / Газета: Чорноморець / № 79 / Тираж: 2265

.В Озерному відновили водопостачання завдяки втручанню у ситуацію ДП ДГ Інститут рису (директор В.В.Дудченко). До трансформатора залили 200 л масла, придбаного коштом Інституту, а працівники комунального підприємства села «Уют» з допомогою техніки, наданої господарством, ліквідували порив. Та проблема лишилась: труби водогону зношені і ніхто наразі не може сказати, де і коли він продірявиться наступного разу.

.У будинку по вулиці Куйбишева, 96 відновили газопостачання. Жителі цієї двоповерхівки жили без газу протягом літа після того, як Держпромгірнагляд визнав підключення будинку до газової мережі з порушенням норм, і «Херсонгаз» перекрив вентиль. Після неодноразових скарг мешканців будинку до влади усіх рівнів вихід знайшли – коштом міської ради та жителів багатоповерхівки збудували новий газопровід, що відповідає вимогам техніки безпеки. Про те, що роботи виконано, було повідомлено на виконкомі міської ради ще19 жовтня п.р. У будинку живуть здебільшого пенсіонери. Дехто з них – тяжко хворі. Їм було вкрай тяжко влітку, бо довелось жити без гарячої їжі і води, восени додався холод. Держпромгірнагляд дав «добро» на підключення будинку до загальноміської газової труби 21 жовтня п.р. У вівторок мешканці будинку сплатили 2 400 грн за підключення, а в середу, коли верстався цей номер газети, газівники приступили до пуско-налагоджувальних робіт.

.Під’їзди та сходові клітини міських багатоповерхівок будуть освітлюватись! Про це стало відомо на сесії міської ради, що відбулась у п’ятницю, 21 жовтня п.р. Вже виділено кошти у розмірі 88 тисяч грн. У під’їздах встановлять енергоємні «розумні» лампи типу «день-ніч», які спалахуватимуть, коли у темному під’їзді з’явиться людина. Освітлювальні прилади матимуть захист від злодіїв. Бюджетних коштів вистачить на 10 багатоповерхових будинків.

.Розпорядженням голови Скадовської РДА Є.Устинова 21 жовтня у районі розпочато опалювальний сезон. У дитсадках Скадовська та будівлі міської ради батареї потепліли, щойно надворі похолодало. А от в Антонівському технікумі опалювальний сезон станом на 26 жовтня п.р. не розпочався. Ймовірніше, взимку на студентів чекатимуть холодні аудиторії, а згодом – великі канікули.

.Скадовські митники знайшли у вантажному відділенні автомобіля, що прибув у порт Скадовськ з Туреччини на поромі, жіночого, чоловічого та дитячого одягу майже на мільйон гривень. Одяг не був схований, але не було на нього і відповідних документів. Власник контрабанди – громадянин Туреччини. Що робити із знахідкою, вирішить суд, оскільки іноземець порушив 340 ст. Митного Кодексу України (незадекларування товарів, які перевозяться через кордон).

.На острові Джарилгач зняла кліп Сюзана Селен на пісню «Никто не сможет вместо». Вперше про цю співачку заговорили після її виступу на кастингу шоу «Х-Фактор». На шоу їй не дуже пощастило, і вона залишила конкурс. Зате дівчина знайшла підтримку в Інтернеті. Запис її виступу на YouTube проглянуло більше мільйона користувачів всесвітньої мережі. У дівчини є власний сайт та сторінки ВКонтакті, на Фейсбуці. Там же можна подивитись кліп, знятий на острові.

Автор: -

Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні моніторинги:
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 31.10.2011 / Чорноморець
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти
00:00 27.10.2011 / Акценти


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011